NOX ML10 Pro Cup Recension – Bästa Padelracket?

NOX ML10 Pro Cup är ett racket som har utvecklats tillsammans med World Padel Tour-stjärnan Miguel Lamperti. Det är ett enormt populärt padelracket om presterar väl och märkets mest sålda.

Racket är utvecklat för nybörjare till avancerade, med andra ord passar det dem allra flesta. Detta är tack vare att det erbjuder god kontroll med en fantastisk precision. Racket har en låg balans, en rund form, och är sammansatt av kolfiber, glasfiber och en EVA NOX HR3 högdensitetskärna. Den har en slät yta. Racket har en medium hårdhet vilket passar de flesta, och tack vare dess stora sweet spot i mitten är den även ganska förlåtande. Själva ytan är som nämnt tillverkat i glasfiber ochj ramen är gjord i kolfiber.

Ett populärt element av detta racket är att den har ett vibrationsdämpande system som effektivt minskar vibrationer under stötar och minskar risken för tennisarmbåge och andra skador.

Detta racket är extremt populärt, och en viktig anledning till detta är att det är ett lätt racket som är mycket lätt att hantera.
Vibrationer elimineras väl och den har en mjuk beröring, vilket gör denna racket till ett intressant alternativ för dem med tennisarmbågsproblem och andra skador.

Racket har en rund form och tillsammans med detta är vad som möjliggör en god kontroll i ditt spel. Det är primärt i det defensiva spelet som racket får glänsa och skapa bra tempo och manövrering. Men missta inte detta för att det inte har kraft, då det tillåter hårda smashar och bra tryck i slagen. En sak som dock hade varit trevlig i detta racket är struktur på slagytan för att bättre möjliggöra spin på bollen.

NOX ML10 Pro Cup tankar och reflektioner

Detta racket är passande för en bred skara av olika spelare och uppskattas både av nybörjare och mer erfarna. Den är speciellt bra för nybörjare tack vare att den är så förlåtande, men mer avancerade spelare som vill ha god kontroll kommer också att älska detta racket. Säkerhetskabeln är inte justerbar men trots detta ändå ganska bekväm.

Vid första anblick ger den ett intryck av kvalité och känns solitt i handen. Detta är ett rack som både är prisvärt och kommer att hålla länge.

Slutsatsen är att detta racket är perfekt om du vill ha ett racket som fokuserar på kontroll och balans snarare än aggressivt och kraftfullt spel. I defensivt spel är där den verkligen får glänsa. Dessutom, tack vare dess konstruktion är den snäll mot armbågen och armen då den dämpar vibrationer.

Fördelar

 • Utmärkt kontroll
 • Stort sweet spot
 • Bra kraft och balans
 • Hög kvalité
 • God balans
 • Mycket hanterbar

Nackdelar

 • Icke-justerbar kabel
 • Ingen struktur på slagytan

Specifikationer

 • Vikt: 363 gram
 • Form: rund
 • Material: kolfiber, glasfiber och en EVA NOX HR3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ongoal välkomnar alla nya kunder med 10% rabatt!
Ongoal välkomnar alla nya kunder med 10% rabatt!