Hesacore Grepp Padel – Komplett Guide

Hesacore är ett padelgrepp på racket som har ökat i popularitet. Detta på grund av dess många fördelar.

Hesacore är ett ergonomiskt grepp för padelracket som har ett rutformat mönster och är tillverkat för att ge en bättre kontakt mellan handen och greppet och samtidigt minska vibrationerna i bollträffen.

Hesacore greppet ska ge spelare en skönare och skonsammare spelupplevelse och dessutom hjälpa till att undvika så kallad tennisarmbåge.

Hesacore greppet sätts enkelt på ditt racket genom att ta av grundlingan på ditt racket. Sedan stoppar du på hesacore greppet på rackets ände. När du gjort detta lindar du på valfritt antal vanliga övergrepp.

Hesacore greppet är tillverkat i silikon. Dess namn kommer från dess hexagonala rutor. Huvudidén av detta hantag är att dess rutor ger upphov till fler kontaktytor för fingrarna och därmed avlastar trycket. Dess rutmönster skapar även luftzoner vilket för att greppet inte blir lika svettigt.

Hesacore greppet gör att du kan slappna av i ditt grepp och därmed musklerna i din hand, handled och underarm. Greppet är enkelt att installera, är utbytbar och användbar på alla racketmodeller. Faktum är att det på padelracket inte finns någon handtagstorlek som på tennisracketar, så det finns ingen oro för att detta grepp inte passar ditt racket.

  • Mindre vibrationer
  • Mindre risk för skador
  • Mer kraft
  • Bättre kontroll
  • Bättre komfort för dina händer

Faktum är att Hesacore-greppet är ganska användbart på alla dina Padel-racketar, oavsett märke du använder.

När övergreppet är förbrukat behöver du bara byta ut det. Du behöver inte köpa ett till hesacore grepp på väldigt länge.

Hesacore greppet ger helt enkelt mer kraft, mer komfort och mer kontroll i din hand. Genom år av utveckling inom ergonomi och funktionalitet har äntligen en produkt designats som ersätter standardgreppet. Om du använder Hesacore tourgrip kommer du att inse att racketen inte längre rör sig i handen.

Hesacore-turgreppet är mycket bekvämare än ett traditionellt grepp: många spelare som redan använder det vill därför inte gå tillbaka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ongoal välkomnar alla nya kunder med 10% rabatt!
Ongoal välkomnar alla nya kunder med 10% rabatt!