4on Padel Total Grip Recension – Få Ultimat Grepp i Padel

Greppet är en viktig aspekt i Padel för maximal prestanda och komfort. Genom ett bra grepp undviker du att glida på handtaget vilket ökar risken för misstag. Det första och viktigaste är att ha en bra grepplinda och byta ut den regelbundet. Se vår lista på de bästa grepplindorna här. Men för maximalt grepp bör du överväga att använda en så-kallad non-slip kräm.

Fördelen med dessa är att de hjälper till att stabilisera ditt grepp och samtidigt dämpa svettningar i händerna. En av de mest populära non-slip krämerna på marknaden är 4on Padel Total Grip.

4on Padel Total Grip non-slip kräm

4on Padel Total Grip är framtagen för maximalt grepp och prestanda på ditt padelrackets grepp. Den erbjuder flera fördelar som hjälper till med greppet, vilket inkluderar att stöta bort vatten, förhindra svett och öka grepp och friktion i våta, svettiga och varma förhållanden. Alla dessa faktorer bidrar därför till fantastiskt grepp av ditt padelracket så att du kan spela på topp.

Applicera 4on Padel Total grip

För att använda 4on Padel Total Grip bör du applicera en liten mängd på dina fingertoppar och sedan smörja in på handflatan som används för att hålla racket.

4on Padel Total grip finns även i sprayform som kan vara lättare att använda än krämen. Sprayen har en fin partikelstorlek som aktiveras med fukt. Dess partikelstorlek i kombination med klibbighet ger ett högt friktionsgrepp som optimerar kontrollen och greppet.

4on Padel Total Grip är perfekt för alla padelspelare, men framförallt värdefull för spelare som tenderar att svettas mycket om händerna. Om detta är du bör du först och främst leta efter en grepplinda som är bra för svettiga händer. Även om 4on Padel Total Grip är riktigt bra för ökat grepp bör du se det som ett komplement, och det är därför viktigt att därmed ha en bra grund i form av en grepplinda.

Även om non-slip krämen är utformad för Padel fungerar den för alla typer av rackets porter såsom tennis och squash.

Allt som allt är detta en produkt som alla padelspelare bör använda sig av för att öka greppet och hjälpa till att öka prestandan. Dåligt grepp är relativt vanligt inom padel, primärt på grund av ett svettigt handtag, och denna produkt löser det problemet. Fördelarna som den erbjuder är följande:

  • Stöter bort vatten
  • Förhindrar svett
  • Lämnar ett maximalt grepp och ökad friktion friktion, speciellt i svettiga, varma och våta förhållanden.

Ingredienser 4on Padel Total Grip

Microcrystalline Wax, Cera Alba (NZ Beeswax), Paraffinum Liquidum, Rosin Ester, Calcium Carbonate, Magnesium Carbonate, Ethyl Alcohol.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ongoal välkomnar alla nya kunder med 10% rabatt!
Ongoal välkomnar alla nya kunder med 10% rabatt!