Tre tips på sätt att sysselsätta sig mellan sina padelmatcher

Att varva ner och tänka på annat mellan sina matcher kan vara svårt. Idag arrangeras i Sverige mer tävlingar än någonsin, och vi vet att många av er därute har ambition att tävla. Sen vilken nivå är en annan fråga, men vi kommer här tipsa om sätt att sysselsätta sig mellan matcherna som fungerar oavsett vilken nivå man är på. Alla har olika behov, och bara du vet vad som passar dig bäst. Men – ger du våra tips ett försök så hoppas vi att du hittar åtminstone något som passar dig. 

Vila i tystnad

Något som passar väldigt bra för vissa, men inte alls för andra, är att helt enkelt bara koppla av i tystnad. Att släppa allt och bara fokusera på att återhämta sig kan vara nyckeln till att få den där lilla extra energin som krävs för att vinna nästkommande match. Det är lätt att underskatta denna simpla återhämtningsmetod. Men, den fungerar lika bra än idag. 

Spela roulette online

Något man kanske inte tänker på i första hand när det kommer till att ta det lugnt mellan matcherna är att spela roulette. Det må kanske inte vara riktigt avkopplande som resterande tips, men alla återhämtar sig på olika sätt. Vissa vill ha en mer aktiv tid mellan matcher. Då är roulette och onlinecasino ett alldeles ypperligt alternativ. Kom bara ihåg att vara försiktig med ditt spelande så du inte går in i din padelmatch med en stor förlust i bagaget. 

Ett bra roulettetips för att lyckas inom roulette är att som med alla andra strategispel att lära sig allt om spelet och dess variationer. Reglerna är tydliga. Men, för den som inte har spelat innan så är det en bra idé att göra lite research innan man börjar spela. Det är mer strategiskt än man kan tro. Ska du dessutom registrera dig på en ny spelsida så kan du passa på att välja en med bra bonusar. Alla svenska sidors bonusar har vissa grundregler, men sen kan de skilja sig mycket åt i summa och omsättningskrav. Se till att hitta den bästa för dig. 

Ta en promenad och lyssna på musik

Aktiv återhämtning är något som passar både under och efter match. Du behöver inte ta det som en powerwalk, utan det räcker att ta en lättare promenad. Sätt på någon låt du gillar och försök koppla bort tankarna på föregående match. Släpp padeln för en stund. Eller, fokusera och planera inför nästkommande match. Det finns alltid något man behöver förbättra. Att vara medveten om det är första steget mot att faktiskt bli bättre. Så, ge dig ut och promenera en kortare sträcka medan du förbereder dig för nästa match.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ongoal välkomnar alla nya kunder med 10% rabatt!
Ongoal välkomnar alla nya kunder med 10% rabatt!