Bullpadel Vertex 3 2021 Recension – Bästa Padelracket?

Bullpadel Vertex 3 padelracket 2021 har en diamantform och användes av Maxi Sanchez under hans senaste officiella WPT-turneringar. Detta padelracket är utformat för avancerade spelare och för Padelproffs.

Racket är lämpligt för padelspelare som vill ha maximal kraft tillsammans med mycket hög prestanda. Vertex 3, erbjuder hög bollkontroll tack vare den grova ytan Topspin som ger större grepp om bollen.

Den största nyheten med detta racket är att den använder den så kallade Air React Channel-tekniken som levererar mer kraft, kontroll, lyhördhet och bollhastighet!

De element som var uppskattade i den tidigare versionen, Bullpaden Vertex 02, finns även kvar. Detta innebär diamantform, 12k kol, MultiEva-skum, anpassad vikt, och Hesacore-grepp.

Vertex Comfort 21 går med i den nya kollektionen av Bullpadel-racketar och har ännu bättre prestation än sin föregångare.

Dess hybrida yttre kärna av Fibrix-fiber är ihopkopplad med Topspin-teknik för att öka kraft och spin utan att offra stabilitet och kontroll. Den har också Air React Channel, Bullpadels senaste teknik. Detta gör det möjligt för spelare att hitta lättare tillgång till kraft genom att öka ramens aerodynamiska natur. Det finns också utkarvningar på sidorna som ökar racketens fasthet samtidigt som det minskar vikten, vilket gör det fortfarande stabilt och mer manövrerbart.

Specifikationer

  • Vikt: 365 – 380 gram
  • Form: Diamant
  • Balans: Hög
  • Tjocklek: 38mm
  • Kärna: MULTIEVA
  • Ramkomposition: Fybrix (hybridfiber)
  • Spelarnivå: Avancerad

Behöver du fler förslag på Padelracket som passar dig bäst? Kolla in vår guide om de bästa Padelracket här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ongoal välkomnar alla nya kunder med 10% rabatt!
Ongoal välkomnar alla nya kunder med 10% rabatt!