Babolat Viper Technical 2021 Recension – Bästa Padelracket?

Babolat Viper Technical 2021 är ett racket som är utvecklat för avancerade spelare och proffs som söker ett racket som är perfekt i offensivt spel och har god explosivitet och kraft.

Racket är utformat med en diamantform, vilket främst används för racket som används av erfarna spelare. Den har en hög balans och en sweet spot i dess träffytas övre del. Kärnan består av X-Eva vilket är en sammansättning av tre olika lager. De två yttre lagren har en högre densitet för att möjliggöra större kraft i hårdare skott. Det inre lagret är mjukare för att öka dess komfort.

Ytan på racket är tillverkat i 12K kolfiber vilket ökar dess hårdhet. Ytan är också utrustat med en 3D Spin + -teknik vilket är en sandpappersyta som möjliggör skruv och spin på bollen.

Babolat Viper Technical 2021 har även ett Vibrasorb-system vilket används för att minska vibrationer och ökar komforten. Detta minskar risken för skador hos spelare. Den har även Viper Air HPS-teknik vilket handlar om placeringen av hålen vilka är utformade efter racketformen för att ge ett bättre grepp.

Racket har även ett längre grepp vilket gör tvåhandat spel enklare. På grund av dess styvhet och hårda träff presterar racket något sämre i defensivt spel. Däremot är bra träffar i sweet spot någonting väldigt belönande eftersom det ger mycket god fart på bollarna. Det blir ett utmärkt racket för smash.

Slutligen då så är Babolat Viper Technical 2021 ett racket som erbjuder explosivitet och kraft. Du bör vara en erfaren spelare för att få ut maximalt av detta racket, då den är väldigt bekönande när du får till bra träffar i sweet spot.

Specifikationer

  • Spelarnivå: Avancerade spelare och proffs
  • År: 2021
  • Form: diamantformad
  • Vikt: 365G
  • Kärna: X-EVA gummi
  • Hårdhet: Hårt
  • Balans: hög

2022 års Babolat Viper Technical

Behöver du fler förslag på Padelracket som passar dig bäst? Kolla in vår guide om de bästa Padelracket här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ongoal välkomnar alla nya kunder med 10% rabatt!
Ongoal välkomnar alla nya kunder med 10% rabatt!