4 Saker som du kan göra för att Koppla av Utanför Padelbanan

Spenderar du mycket tid på padelbanan? Vi också! För att få ut så mycket av spelet bör du dock se till att du slappnar av lite mellan matcherna. Faktum är att det är då du växer och blir bättre, inte minst om du även analyserar ditt spel eller kollar när proffsen spelar. På så sätt kan du implementera deras strategier i ditt eget spel, något som mycket väl kan förbättra dina prestationer på banan.

4 saker som du kan göra om du vill koppla av mellan padelmatcherna

Nedan är exempel:

Se när proffsen spelar

Det är inte bara väldigt avkopplande och underhållande att ta del av när proffsen spelar, det är även utvecklande. Här får du se vilka spel proffsen gör och hur de agerar i olika situationer, något som kan göra dig bättre i ditt eget spel. Därmed har detta ett dubbelt syfte, och är ett perfekt alternativ som du kan ägna dig åt när du inte befinner dig på planen.

Om du är intresserad av att se när proffsen spelar kan du även placera en satsning på World Padel Tour odds. Här kan du spela på de matcher och spelare som du är intresserad av, något som i många fall kan bidra till en bättre upplevelse när du tittar på matcherna. 

Analysera ditt spel

Det kan även vara en bra idé att passa på att analysera ditt eget spel när du inte står på planen. På så sätt kan du få möjlighet att upptäcka eventuella brister i ditt spel, samt se vad du kan göra bättre under nästa match.

Här hjälper det om du har spelat in tidigare matcher, alternativ om du har någon som du kan diskutera med. Men det går självklart även att tänka tillbaka på bollar som du vet att du spelade dåligt eller går att förbättra.

Prata och diskutera med andra spelare

En av de roligaste sakerna som finns är att diskutera om gemensamma intressen, inte minst när det gäller padel. Du har säkerligen en eller ett flertal padelkompisar som gillar sporten lika mycket som du, och som gärna diskuterar eventuella strategier och händelser.

Det bästa av allt är att det inte bara är roligt och avslappnande, ni kommer med allra största sannolikhet även att utvecklas. 

Slappna av och tänk på annat

Ibland kommer du dock behöva slappna av helt och hållet och tänka på annat. I dessa fall är det bäst om du kopplar bort padeln helt och hållet. Tänk på eller gör något annat helt enkelt.

Faktum är att även detta kan vara utvecklande. Hur många gånger har du löst ett problem först när du slutar tänka på det? Samma sak gäller även inom padeln.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ongoal välkomnar alla nya kunder med 10% rabatt!
Ongoal välkomnar alla nya kunder med 10% rabatt!