Wilson Ultra Pro V2 Padelracket Recension

Wilson Ultra Pro V2 är ett padelracket som levererar högpresterande prestanda för erfarna och aggressiva spelare som söker ett racket för att överväldiga deras motstånd. Detta racket har två nya funktioner som yterligare förbättrar dess prestanda. Detta är ett diamantformat racketsom har en relativr mjuk kärna med medelbalans som bidrar till bra fart. Tack vare dess relativt låga vikt är den även lätthanterlig.

Dess Double Carbon Wall 2.0 system innebär att racket har ett vävt lager av kolfiber ovanför ett lager av kolkartläggning för en perfekt blandning av kraft och kontroll, medan Power Pillar sträcker sig över halsen för att skapa ytterligare stabilitet.

Ytan på racket har en så kallad Infinity Edge-geometri och Opti-Grip vilket ger bättre möjliggheter till skruv på bollen och ett mer tekniskt spel. Vidare ökar den rackets sweet spot, bidragen av infinity-edgens konkava design längs paddelkanten. För att öka dess kraft och stabilitet har Wilson lagt till en Power Pillar över halsen.

Kärnan består av en Fast EVA-skum som ger solida, skarpa skott för utmärkt kontroll och prestation. Racketens Sublime Grip har en bra blandning av mjukhet, klibbighet och komfort med ytterligare fuktabsorption genom mikroperforeringar på ytan. Handledsremen är inte justerbar.

Ramen är tillverkad i 100% kolfiber vilket känns i spel och ger en fantastisk respons och tryck i träffen.

Slutsatsen? Wilson Ultra Pro V2 är ett fantastiskt padelracket med många tekniker som bidrar till förbättrad prestation. Den passar primärt erfarna och aggressiva spelare som vill har ett racket som hjälper dem lyckas på planen.

Specifikationer

  • Vikt: 356g
  • Form: Diamant
  • Balans: Medel
  • Profil: 38mm
  • Kärna: Soft EVA Foam
  • Träffyta: Räfflad
  • Material: Kolfiber

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ongoal välkomnar alla nya kunder med 10% rabatt!
Ongoal välkomnar alla nya kunder med 10% rabatt!