Wilson Rush Pro Tennissko Recension

Wilson uppdaterade sitt flaggskepp när det kommer till tennisskor i 2019, deras högpresterande tennisskor Rush Pro 3.0.

Redan innan uppdateringen var denna tennissko en av de mest populära på marknaden. Med det sagt kan det vara svårt att förbättra ett redan vinnande koncept, men Wilson lyckades.

Spelare kommer att upptäcka att 3.0 -versionen sitter något högre än sin föregångare för att erbjuda ytterligare dämpning och support. Wilson har lagt till ny teknik, till exempel Sensifeel 2.0 och 4D Support Chassis, för att hålla denna sko adaptiv, lyhörd och stabil på banan.

Vikt

Den mest uppenbara förändringen från dess föregångare är vikten. Wilson lyckades ta bort nästan 30 gram för Rush Pro 3.0 vilket har gjort skon snabbare och lite mer dynamisk. Överdelen har uppgraderats med Sensifeel 2.0 och har ett lätt mesh, utan märkbar förlust av stabilitet eller komfort. Meshöverdelen förbättrar också skonas andningsförmåga och initiala passform. Blandningen av komfort och prestanda är verkligen exceptionell för en sko av denna vikt.

Användningen av mesh i överdelen gjör inte bara dessa skor mycket mer andningsbara och lätta, men det underlättade verkligen känslan jämfört med Rush Pro 2.5. De känns trevliga och lätta på banan och glöms nästan bort när du har dem på.

Dämpning och stöd

Wilson uppdaterade dämpningen och flyttade Rush Pro till DF2 (9 mm häl-till-tå-fall) på 3.0 från DF1 (6 mm häl-till-tå-fall) på 2.5. Även om häl-till-tå-fallet har ökat något så ger R-DST+ en rejäl uppgradering av komfort och stötdämpning utan att en kopplas bort från banans yta.

En viktig och uppskattad aspekt av Rush Pro är känslan inuti skon. Endofit innersockkonstruktion hjälper till att styra foten utan att strypa den, och det får inte skon att kännas mycket varmare som flera sockfodersystem på marknaden gör. Wilson förbättrade stabiliteten runt foten med sitt nya 4D -stödchassi, som är utformat för att begränsa supination och vridning under snabba riktningsändringar.

Yttersula och innersula hållbarhet

Den otroligt bekväma och fuktreducerande Ortholite-innersulan återfinns i 3.0. På en marknad där de flesta innersulor är väldigt tunna sticker Ortholite ut och har en mer betydande känsla. När det gäller Duralast-yttersulan erbjuder Wilson 6-månadersgarantin på Rush Pro 3.0, och de har också förstärkt materialet på sidan. Spelare som ofta drar tåna i marken kommer uppskatta denna sko då Rush Pro 3.0 hanterar skrap och skav från hårda banor bättre än sin föregångare.

Förutom att erbjuda enastående stabilitet, har Rush Pro 3.0 flera fördelar designfördelar som förbättrar dess hållbarhet. Duralast-gummit håller mycket bra. Den övergripande sulans hållbarhet är definitivt bättre än genomsnittet med tanke på vikten på Rush Pro 3. Duralast -gummi -yttersulorna känns också lite mjukare, vilket ger bättre grepp på banan, men gummi -yttersulorna slits ner lite snabbare. Som nämnt är tåns hållbarhet mycket bra och ger mycket skydd när du drar tårna i marken.

Bekvämlighet

Om det finns ett huvudområde där Rush Pro 3.0 märkbart förbättrades skulle det vara den övergripande komforten. 3.0 känns mjukare och lättare än sina föregångare, men den här skon är definitivt en riktig prestandasko. Den mest uppenbara förbättringen är ventilationen. Dessa skor känns definitivt mer andningsbara. Dämpningen under fötterna är mer lyhörd, och både passformen (något bredare) och bågstödet (något lägre) uppskattas av många.

Hälen känns väldigt vadderad och en trevlig aspekt är att den böjer sig och formads runt toppen av foten, även om den kan vara lite tight. Samtidigt finns det tillräckligt med material under fötterna för att skydda dem på hårda landningar.

Wilson Rush har alltid haft rykte om sig att erbjuda fantastiskt stöd till spelare som kräver det mesta av sina skor. TPU -skaftet och den robusta överdelen låser fötterna, oavsett rörelse. Dessa är definitivt bland de mer stabila skorna på marknaden vilket kan vara lite förvånande med tanke på deras vikt.

Dessa skor ger dig även bra fotstöd från marken vid glidningar. Du kommer känna att fötterna sitter ganska låsta när du glider till bollen.

Övergripande

Wilson hade verkligen en utmanande uppgift att förbättra den ständigt populära Rush Pro 2.5, men slutresultatet är en fantastisk förbättring. Rush Pro 3.0 är en av de bästa nya prestandatennisskorna 2019 och Wilson har lyckats där många andra har vacklat. De gjorde 3.0 snabbare, bekvämare och mer stabil. Spelare kommer verkligen att njuta av mångsidigheten och komforten hos dessa skor som är perfekta för tennisbanan, padel, eller gymmet.

Rush Pro 3.0 är lättare, bättre ventilerad och lika stabil och hållbar som sin föregångare! Mest märkbart drar den nya överdelen nytta av mer mesh, vilket gör den mer anpassningsbar och mer andningsbar, och den strömlinjeformade nya designen kostade inte Rush Pro: s största styrkor: stabilitet och hållbarhet. Värt att nämna är att Wilson även har släppt Rush Pro 3.5 som givetvis är baserade på dessa, och som delar många av dess egenskaper.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ongoal välkomnar alla nya kunder med 10% rabatt!
Ongoal välkomnar alla nya kunder med 10% rabatt!