Wilson Pro Overgrip Grepplinda Recension

Grepplindan är ett otroligt viktigt tillbehör både i padel och tennis. Grunden för ett bra slag är ett bra grepp, och det är just varför det är viktigt med en bra grepplinda.

Men vilken grepplinda bör du välja? En av de mest populära grepplindorna på marknaden är Wilson Pro Overgrip. Denna linda är uppskattad för sina utmärkta egenskaper och prestation men också för att den är extremt mjuk. Från den högprofilerade tillverkaren av racketar, tennisbollar, kläder och annan utrustning. Detta är valet för Roger Federer och Serena Williams.

Absorberingsförmåga

Wilson Pro är mycket bra på att absorbera fukt under en tidsperiod. Det kommer dock inte att vara för evigt, och om du spelar mycket regelbundet är det värt att sätta på en ny linda då och då.

Detta är en av de viktigaste egenskaperna i ett grepp, speciellt om du har väldigt svettiga händer. Har du inte en lämplig grepplinda när du slår kan racket i värsta fall glida ur handen.

Om du har extremt svettiga handflator kan det vara värt att titta på en grepplinda med extrem absorberingsförmåga, men du måste svettas väldigt mycket för att Wilson Pro Overgrip inte ska klara av jobbet.

Tunnhet

När du lägger grepplindan över ditt racket vill du inte att det ska ta bort känslan. Wilson Pro Overgrip är tillverkad av elastisk filt och har en avsmalnande startände som ger snabbare och enklare applicering. Du kommer att finna detta “klibbiga” grepp hållbart och extremt bekvämt.

Du vill kunna känna varje detalj av vad som händer, och dessutom har du köpt racketen i en viss greppstorlek av en anledning, så du vill inte lägga något super tjockt över det och ändra känslan.

Wilson Pro Over Grip är supertunn och super stretchig så att du kan sprida den så tunn som du vill.

Om du gillar att känna dig så ansluten som möjligt till din racket, gör detta Wilson Pro Over Grip till ett utmärkt alternativ.

Den har allt som ett grepp ska ha och mer, och det måste vara den bästa produkten i tennis enligt min mening.

Det ger en hyfsad nivå av svettabsorptionsförmåga jämfört med andra grepp. Om du svettar mer än normalt kan greppet börja glida efter 30 minuters tävlingsspel.

Detta grepp finns i flera färger, inklusive vit, rosa, grön, silver och brun camo.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ongoal välkomnar alla nya kunder med 10% rabatt!
Ongoal välkomnar alla nya kunder med 10% rabatt!