Wilson Kaos 3.0 Tenniskor & Padelskor Recension

Wilson Kaos 3.0 är en populär sko som både kan användas som tennissko och padelsko.

Wilson Kaos 3.0 tennisskor är utformade för snabbhet och smidighet och är lätt och mycket flexibel. Dessa skor erbjuder stabilitet och gott om stöd.

Med detta sagt skiljer sig KAOS 3.0 inte från sina föregångare. Lätt, flexibel och stödjande.

Kaos 3.0 har förfinats från föregående modeller. Bandet på tåboxen och utsidan av skon har slätats ut. Denna omdesignade ovandel erbjuder fortfarande skydd för tåskrapningar och dragningar på marken, men denna förändring gör KAOS 3.0 lite lättare än sina föregångare. Wilson Kaos 3.0 är tredje generationen av Wilson tennissko. Kaos-kollektionen kan beskrivas som en sko med dämpning och komfort i kombination med aggressiv styling och hållbarhet. Om du är en all court spelare och föredrar en lätt snabb sko med gott om skydd är Kaos ett bra val.

Dessa skor är en allroundsko. KAOS -serien har gått mot att vara som vanliga skor.

Det finns flera färger för damer, herrar och juniorer så att du kan hitta den design som passar din smak.

Wilson KAOS 3.0 tennissko och padelsko recension

Sulan på tennisskon är mycket snyggt sammansatt med ett effektivt slitmönster. Denna sko erbjuder allt grepp du behöver på banan. Om du tenderar att glida mycket när du spelar är Wilson KAOS 3.0 ett bra val då de motverkar att det händer.

När det kommer till komfort får Wilson kaos 3.0 högsta betyg. Du kommer sannolikt inte att ha någonting att klaga på när det kommer till komforten. Skorna har en ganska genomsnittlig bredd och medellång båghöjd. Bootie -materialet är ganska lätt och mjukt jämfört med andra. En ny designaspekt för dessa skor är dess Quicklace -system. Även om vissa uppskattr skosnören på grund av hur du kan anpassa dem fungerar Quicklace -systemet ok. De erbjuder inga problem med att dra åt skorna. Den främsta fördelen som detta system erbjuder är förvaringsfacket som motverkar att de flyger runt när du spelar.

Wilson Kaos 3.0 -tennisskon är dessutom mycket lätt vilket är en uppskattad egenskap hos tennisskor. Och dess lätta vikt märks verkligen på banan då det knappt känns soom att du har någonting på dig.

Dessa skor har en så kallad bootie -passform som och ger bra komfort och stöd runt fotleden. Mellansulans dämpning i dessa skor är helt perfekt även för en lätt tennissko. Snörningen håller foten som den ska, tätt och på plats.

Dämpning, andningsförmåga och respons

Dämpningen för denna tennis-och padelsko är bra som förväntat för denna lätta sko. Wilson har alltid gjort ett bra jobb med att hålla sin Kaos lineup mjuk och vadderad, både runt hälen/fotleden och under.

När det kommer till dess strumpkonstruktion är det en smaksak. Enda vi kan säga här är att den går lite högt och kan gnugga mot fotleden. Andningsförmågan är ganska bra men i varmare klimat kan den bli lite varm. Det hade varit trevligt att ha lite bättre ventilationsförmåga. SkinGuard erbjuder skydd, men blockerar viss ventilation. Strumpkonstruktionen orsakar inte lika mycket överskottsvärme som andra liknande skor kan göra. När det gäller respons på banan rör sig denna sko  mycket bra. Den känns väldigt lätt och anpassningsbar vilket möjliggör snabba riktningsändringar.

Hållbarhet och support

Hållbarheten för Wilson Kaos 3.0 är ganska typisk för en lätt sko. Kaos 3.0 SFT förstärks där den behöver vara förstärkt, men kan dock inte jämföras med hållbarheten som Rush Pro 3.0 erbjuder, till exempel. Även om skon har bra stöd skulle det vara trevligt med mer fasthet i hela skon. Det är givetvis en smaksak till stor den, men den har en hel del flexibilitet, vilket givetvis kompromissar fasthet. Dessutom ger Quicklace -systemet bra stöd för snören när det dras åt hårt.

Slutsats

Sammantaget är Wilson KAOS 3.0 ett bra alternativ för både tennis och padel. Även om det fanns ett par saker som har förbättringspotential är vikten och stödet den ger ett stort plus. För spelare som letar efter en lätt tennissko kan detta mycket väl vara det bästa valet för dig.

Wilsons nya Kaos 3.0 SFT har en nydesignad ovandel som tappar bandmönstret för Kaos 2.0 SFT och ersätter den med en mer enhetlig SkinGuard -konstruktion. Vi ser också implementeringen av ett Quicklace -system istället för vanliga snören. Dessa förändringar hjälper till att ta bort vikt från den redan lätta Kaos 2.0 SFT. Kaos 3.0 SFT siktar också på att ge komfort över genomsnittet för en lätt, lyhörd tennissko.

Wilson Kaos 3.0 SFT är en bra sko för någon som letar efter en lätt tennissko med god komfort. Skorna erbjuder ett par innovationer som sannolikt kommer att uppskattas eller inte beroende på dina preferenser. Däremot tycker vi att skornas fördelar överväger nackdelarna, vilket är varför vi skulle rekommendera dem även om de inte är för alla.

Dessutom är Kaos så bekväma och mångsidiga att de lätt kan bäras som vardagliga skor.

Wilson Kaos 3.0 Tenniskor & Padelskor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fynda Padelutrustning på senaste Kampanjerna!
Fynda Padelutrustning på senaste Kampanjerna!