Wilson Carbon Force Pro Recension – Bästa Padelracket?

Wilson är ett av de mest kända varumärkena när det kommer till racketsporter, inlusive tennis. Men på senare år har Wilson fokuserat mer på padel och därmed släppt ett antal väldigt bra och populära padelracket.

Wilson Carbon Force Pro är ett racket för medium till avancerade spelare som har en god balans mellan kontroll och kraft. Detta racket har en droppform och en förlåtande stor sweet spot i mitten. Den har en medelbalans och ramen är tillverkad av kolfiber.  Kärnan består av Pro Density Foam, vilket hjälper till att minska vibrationer. Slagytan är gjord av kolfiber och har en struktur som ökar möjlighterena för spin. Med sitt Tri-Hex Grip förbättrar den spelet och komforten.

Överlag har racket en snygg och sportig design och i handen känns det lätt och välbyggt. Fördelen med detta racket är att det ger en mjuk och bekväm känsla. Den ger stor kontroll och precision i det defensiva spelet, och stötytans struktur fungerar bra för att sätta lite extra snurr på bollarna för mer tekniskt spel.

Eftersom racket är ganska förlåtande get den en skön känsla och en relativr god kraft och hastighet även när man slår utanför sweet spot området.

Detta racket är perfekt om du vill utveckla ditt padelspel och vill ha ett ett kvalitativt och praktiskt racket.

Det är primärt rekommenderat för kontrollorienterade spelare som kan skapa sin egen kraft.

Racket är tillverkat med en motståndskraftig kolstruktur och skumgummikärna som förbättrar bollens effekt och hjälper dig att utföra träffar med större precision.

Specifikationer

  • Vikt: 365 gram
  • Kärna: skum
  • Hårdhet: medium
  • Balans: medium
  • År: 2019
  • Form: droppformad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ongoal välkomnar alla nya kunder med 10% rabatt!
Ongoal välkomnar alla nya kunder med 10% rabatt!