Wilson Blade Team 2021 Padelracket Recension

Wilson Blade Team Padel erbjuder mycket känsla och en balans mellan kraft och precision. Tack vare materialet som används och kärnskummet är detta racket mycket lämplig för mindre erfarna padelspelare och nybörjare. Med detta racket utvecklar du ditt spel på ett mycket bra sätt

Wilson Blade-linjen ger överlägsen känsla samtidigt som den ger mycket kraft och kontroll i ditt slag. Det droppformade rackethuvudet på detta racketar säkerställer att sweet spot placeras något högre än mitten. Som ett resultat kan du slå bollen var som helst på planen med kraft och kontroll. Racket erbjuder allt detta utan att kompromissa på känslan.

Blade Team är ett racket som lägger stor vikt vid spelbarhet och komfort. Padelracket är designat med en glasfibervävkonstruktion för en trevlig känsla.

Dess vita kärnskum har låg densitet för stabil prestanda samtidigt som den bibehåller en mjuk och bekväm känsla
Sharp Hole Technology använder en avancerad hålborrningsprocess för att ge bättre grepp i bollen och förbättra slagen och spin.

Padelracket har ett så kallat Sublime Grip som erbjuder en perfekt blandning av mjukhet, klibbighet och komfort med extra fuktabsorption genom mikroperforeringar på ytan.

Slutsatsen är att Wilson Blade Team 2021 är ett padelracket för nästa nivå prestanda. Den kombinerar en lyhörd yta med en kompakt huvudform för överlägsen känsla och en effektiv blandning av kraft och kontroll. Denna serie serverar utmärkta alternativ för balanserade spelare som kan spela en blandning av taktiskt försvar och aggressiva anfall.

Specifikationer

  • Vikt: 370 gram
  • Form: droppformat
  • Funktioner: sharp hole technology
  • Kärna: skum
  • Yta: glasfiberväv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *