Vilka är de Bästa Märkena för Padeltennisskor?

Letar du efter några nya padeltennisskor? Vill du hitta ett varumärke som verkligen har hög kvalitet? Då ska du inte missa en enda detalj i det här inlägget. Denna lista innehåller fem av de mest populära varumärkena på marknaden idag. Märken som har en lång historia av framgång inom padeltennis på alla nivåer som Head, Adidas, Bullpadel, Asics och mer.

Skomärkena som är mest valda av padelspelare

Head

Racketsportspecialisten Head kommer alltid att vara med i listorna över favoritpadelskor. I själva verket har den en stor närvaro i Padeltennis på alla nivåer, men särskilt inom professionell Padel. Vissa spelare i världsklass som till exempel Sanyo Gutiérrez, använder dessa skor.

Head har några skor i världsklass som används av professionella spelare. Några av de mest kända modellerna är Head Sprint Pro 3.0, som är skon som Sanyo använder. Men det finns också andra avancerade skor som faller i favoriterna, som Revolt Pro och Sprint SF.

Asics

Asics var tvungen att ingå i listan över de bästa märkena för padeltennisskor. Det japanska varumärket är en av de största specialisterna på skomarknaden för en mängd olika sporter. Lyckligtvis har de också tagit den storheten till padeltennisbanorna. Varje år presenterar Asics skosamlingar för spelare från amatörnivå till professionella spelare.

Katalogen för detta varumärke är mycket bred och har flera rekommenderade modeller för Padeltennis på hög nivå. Några av de tydligaste exemplen är Gel Lima Padel 2 av Pablo Lima och GEL Bela 7 av Fernando Belasteguín.

Förutom dessa två modeller har Asics professionella padeltennisskor som Gel Challenger och Gel Resolution. Skor för spelare som letar efter den högsta kvalitet med den mest avancerade tekniken.

Bullpadel

Bullpadel kunde inte missas i listan, ett varumärke som är 100% specialiserat på Padel. Det spanska padelföretaget är känt för att ha de bästa racketarna, men de har också en enorm katalog med skor för spelare på alla nivåer. Utan tvekan är de mest kända modellerna Bullpadel Hack sneakers av Paquito Navarro och Bullpadel Vertex sneakers av Maxi Sánchez.

På samma sätt har Bullpadel presenterat Bullpadel Flow-sneakers, det är en kvinnlig sko, valt av spelaren Alejandra Salazar. Det bästa med dessa skor är att de är 100% fokuserade på padeltennis, med den teknik och komponenter som krävs för hög prestanda.

Adidas

Adidas är förmodligen det mest kända sportmärket i världen, med mer än 70 års historia, har de positionerat sig bland de mest framgångsrika. Adidas har också kommit till padeltennisvärlden med skor som har den mest avancerade tekniken.

En av de bästsäljande modellerna för denna säsong har varit Stycon Laceless, ett par skor som inte har några snören eller sömmar, i en strumpformig konstruktion. Dessa skor har ansetts vara en av de mest innovativa. Samlingen av Adidas-skor för Padel erbjuder andra utmärkta modeller som Adizero Ubersonic 3, Adidas Solecourt, Adidas Solecourt Boost, Adidas Solematch Bounce, Adidas Barricade, Adidas Defiant och många fler.

Wilson

Det amerikanska företaget Wilson är en av de mest utvalda denna säsong. Wilson är en av de stora specialisterna inom racketsport, som i mer än 100 år har producerat det bästa inom sportskor. Wilson har också nått padelsko-marknaden med all den kvalitet som dom är kända för.

Utan tvekan är märkets mest framgångsrika skor Wilson Rush Pro, men även andra modeller sticker ut, till exempel Wilson Amplifeel, känd för sin bootie-liknande konstruktion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *