Vad en Nybörjare Bör Veta innan Han eller Hon satsar på Tennis

I dag visar spelare som satsar på sport på casino utan svensk licens mastercard ett ökat intresse för tennisspel, som är ett av de mest populära spelen. Spänningen, pengarna och spelets skärpa gör tennisspelandet ganska lukrativt. Därför kan några tips om vadslagning på denna sport och strategier vara mycket användbara för spelare som vill ge sig in i detta segment av online-betting.

Lär dig tennisreglerna och de små nyanserna

Du bör ha en grundläggande förståelse för hur tennismatcher spelas och vinns. Det är dock viktigt att inte bara gå igenom grunderna, utan att få en mycket tydlig uppfattning om spelets regler. Särskilt om du vill göra tennisbetting till din hobby är det viktigt att du engagerar dig i sporten från en mycket grundläggande nivå och uppåt så att du kan förstå på djupet vad som händer i matcherna.

Studera hur viktiga servar är i herrspelet, men i damspelet är pauserna mellan servarna mycket viktigare. Var uppmärksam på vilka av de högre rankade spelarna som historiskt sett inte är särskilt bra på vissa täckningar. Fördjupa dig i personliga analyser av spelarna. Allt detta och mycket mer kommer att vara särskilt användbart när du satsar på tennis senare i spelet.

Studera personliga matchningar

Innan du börjar satsa bör du undersöka varje spelare före matchen. De flesta professionella tennisspelare har spelat mot varandra tidigare, så kolla deras resultat och se om det finns en mer trolig vinnare.

Om spelare A har slagit spelare B i de tre senaste matcherna är det en bra indikation på att spelare A kommer att vinna igen. Naturligtvis kan allt hända och det finns flera andra faktorer att ta hänsyn till, som vi kommer att diskutera nedan, men resultat i head-to-head är avgörande när du placerar tennisspel. När man analyserar ett spel på en viss tennisspelare är den viktigaste faktorn att ta hänsyn till spelarens personliga mötesstatistik mot en viss motståndare.

Var uppmärksam på täckningen

Vissa spelare är mycket starkare på ett visst banunderlag än andra, och detta spelar en viktig roll när det gäller att fastställa tennisodds och spelmarknader. Vissa spelare som huvudsakligen förlitar sig på sin serve föredrar hårdbanor, medan de som förlitar sig på snabba slag föredrar gräsytor.

Om du gör din due diligence på planen och spelarens specialitet kan du påverka ditt beslutsfattande och hjälpa dig att tjäna pengar. En spelare kan slå en annan spelare flera gånger i rad på en gräsplan, men om nästa Grand Slam-turnering spelas på en grusplan finns det ingen garanti för att han kommer att vinna igen.

En spelares nuvarande form och spelstil

Att uppmärksamma formen är viktigt när det gäller spelstrategi. Detta är viktig information om de senaste matcherna och hur en viss spelare har presterat. Detta visar om en spelare är på en vinnande eller förlorande period, vilket i sin tur påverkar spelarens självförtroende. En spelare som har vunnit en vinstsvit eller vunnit ett set i rad är mer benägen att fortsätta denna svit.

Två spelare som båda är på en vinstsvit kan vara jämnt matchade och det kan vara en svår match att satsa på. Du kan också använda tillgänglig spelarstatistik för att hjälpa dig att bestämma din insats.

Det är viktigt att känna till tennisspelarens spelstil (högerhänt, vänsterhänt, om han spelar backhand osv.). Att känna till dina spelares spelstil avgör ofta deras chanser att vinna eller förlora. Deras servestil kan också vara en avgörande faktor för deras seger. Om de till exempel har en tung serve kan du satsa på att de totalt sett har fler ess än det totala antalet ess i en viss match. Håll därför ett öga på deras spelstil innan du satsar på en spelare.

Lär dig alla typer av tennisspel

Nu när du vet mer om sporten, dess turneringar och täckningar är det viktigt att förstå vilka typer av spel som är kopplade till tennis. Och det finns en hel del, allt från de enklaste, vinnare av matcher och turneringar, till komplexa spel på tennis i själva spelet.
Vissa av dessa marknader kan kallas på olika sätt beroende på bookmaker och din region, till exempel är tennis handicap betting likt spread betting.
Hur hjälper det? Om du vill satsa på en sport och inte vet allt om vadslagningsmarknaderna för den sporten kan du missa några lättillgängliga vinstchanser. Med andra ord bör varje tennisanalytiker veta vilken insats som är bäst för en viss spelare!

Ovanstående tips hjälper dig att komma in i tennisen och göra ditt första spel på din favoritspelare. Det är viktigt att komma ihåg att nästan alla fakta eller strategier som du baserar ditt spel på och som har inträffat i det förflutna inte nödvändigtvis kommer att passa in på resultatet av framtida matcher.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ongoal välkomnar alla nya kunder med 10% rabatt!
Ongoal välkomnar alla nya kunder med 10% rabatt!