Vad är Bullpadel? Komplett Guide & Historia till Bullpadel

Bullpadel är ett spanskt sportvarumärke som grundades 1995 men förvärvades 2005 av Madrids sportföretag Aguirre & Cía.

Bullpadel är ett av de ledande varumärkena och tillverkarna inom padelutrustning. Bullpadel är ett av de mest respekterade och uppskattade padelmärkena på marknaden.

Bullpadel är ett märke vars produkters prestanda och kvalitet talar för sig självt. Faktum är att det är märket Padel som säljer flest racketar året runt. Detta spanska padelföretag har redan firat 20 år av marknadsframgång.

Bullpadel är specialiserat på tillverkning ch utveckling av produkter för padeltennis, såsom padeltennisracketar, skor, och alla andra tillbehör du kan tänkas behöva på padelbanan.

Bullpadel skapades 1995, på jakt efter skapandet av padeltennisracketar. Även om den första idén var tillverkning av padelrack med träblad användes slutligen gummi som material, vilket var det material med vilket padelracket spreds.

2005, efter att ha köpts av det spanska företaget Aguirre & Cía, började de tillverka sina egna textilprodukter och speciella skor för padel.

För närvarande sponsras Paquito Navarro eller Maxi Sánchez i kategorin män och Cata Tenorio eller Victoria Iglesias i kategorin kvinnor av Bullpadel.

Bullpadel är nu en av de ledande utrustningsleverantörerna inom padelsport. Det spanska företaget i Aguirre y Cia SA-gruppen har skrivit på ett antal andra exceptionella spelare på den professionella turnén, inklusive Iciar Montes och Gaby Reca. Bullpadel står för högpresterande padelracketar och moderiktig funktionalitet i kläder och utrustning.

Bullpadel ser sig också som en ledare och initiativtagare i en sport som fortsätter att växa. Turneringsplattformar och marknadsföring av unga spelare i Spanien stöds proaktivt och dokumenteras i form av en blogg. Bullpadel-produkter är redan mycket populära på tyska padelbanor.

Bullpadel-produkter i en överblick:

  • Padelracketar
  • Padelväskor
  • Padelbollar
  • Padel textilier
  • Padel skor

Det spanska företaget Bullpadel är känt för sin förmåga att förnya och förbättra år efter år för att nå mer än 20 exklusiva teknologier hittills. Varumärket Bullpadel har i sina led ett stort antal spelare, män och kvinnor, som hamnar i toppen av WPT-rankingen (Word Padel Tour). Detta är fallet till exempel Gaby Reca, Catalina Tenorio eller Victoria Iglesias.

Bullpadel är erkänt som ett av de mest innovativa padelmärkena för tillfället, dess racketar är bland de bästa på marknaden. Varje säsong är Bullpadels varumärkesartiklar fortfarande efterfrågade. Och det är ingen slump att sensationer, prestanda och fördelar som erbjuds av deras utrustning tilltalar mer än en spelare.

Bullpadel skor

Se kollektionen med Bullpadel padelskor

Padelspelare kräver Bullpadel-skor som säkerställer kvalitet, komfort, grepp och hållbarhet. Egenskaper som Bullpadel padelskor perfekt möter. Varje säsong erbjuder padelmärket Bullpadel nya teknologier och material för att göra dina padelskor allt snabbare, lättare och mer flexibla.

En av de viktigaste aspekterna av att Bullpadel är så framgångsrikt är att de kontinuerligt utvecklar och förbättrar sina produkter med nya tekniker.

Med Bullpadels skor genomgår sulan konstant nya modifieringar för att förbättra greppet och hållbarheten. I denna mening förlitar sig varumärket Bullpadel på ett mycket motståndskraftigt gummi som kombinerar en hybriddesign stegjärn för att tillåta en mer än optimal balans när det gäller rörelse.

Bland de mest anmärkningsvärda teknikerna kan du hitta:

Thermofit, Stickat mesh, Sock fit, BPS-system, Ortholite, Stitch innersula och Lodens Phylon.

Dessa är några av de mest använda teknikerna, naturligtvis finns inte alla här.

Bullpadel är känt för sin omfattande kollektion av padelskor av högsta kvalitet. Med fokus på bra grepp, balans och styrka erbjuder märket alltid utmärkta sportskor som du kan använda för alla typer av spel. Det finns speciella skor för tillfällig användning, padelskor för vanliga padelidrottare, och märket har separata high-end-serier för professionella padelspelare som belastar sina skor mycket.

Bullpadel tillverkar främst skor som erbjuder mycket komfort, har en hög stötdämpningsnivå, är helt anpassade till spelarens ergonomi och där de senaste teknologierna och materialen är inbyggda. Till exempel tar deras Banner-serie varje professionell spelare till en maximal nivå. Dessa skor är utrustade med “icke-sömnad” och fin “mesh”-teknik, så att de passar sömlöst runt foten som en strumpa. På så sätt överraskar Bullpadel varje säsong med allt mer avancerade skoserier.

Ergonomiska och bekväma ryggsäckar och väskor

Se kollektionen med Bullpadel padelväskor

Märket Bullpadel är inte bara skor och rack. De erbjuder också en rad högkvalitativa ryggsäckar med smarta och praktiska teknologier. Bullpadel har ryggsäckar för alla typer av behov, för kvinnor såväl som för män. Alla dessa väskor sticker ut för sin komfort, designade med stora öppningar för att komma in, allt som krävs för att säkerställa bästa komfort.

Bullpadel-väskor är gjorda av högkvalitativa tyger och material, för att säkerställa din hållbarhet och en lämplig plats för ditt rack.

För att säkerställa de bästa förutsättningarna för ditt Bullpadel-racket används Thermo-teknik. Denna teknik garanterar den idealiska temperaturen för att optimera kvaliteten och livslängden på ditt Bullpadel-racket. De många Bullpadel-väskorna passar alla typer av spelare. Vår katalog erbjuder färger och former anpassade efter varje spelares smak.

För att säkerställa bekvämligheten med att transportera ditt racket kan Bullpadel-väskorna bäras som en ryggsäck, vilket möjliggör bättre viktfördelning och större komfort under resan till padelbanan. Bullpadel-ryggsäckar utmärks av sin robusthet, de är ryggsäckar som skyddar din partner från eventuella slag. Det finns även väskor som kan bäras för hand, på ryggen, och en av de senaste nyheterna, necessärer, för att bära småsaker på padelbanorna.

Bullpadel padelkläder

Se kollektionen med Bullpadel kläder

Bullpadel-kläder utmärks av sin design, det finns både klassiska och moderna modeller och allt det där, i ljusa färger. Alla Bullpadels kläder har tillverkats med de bästa materialen för att erbjuda god hållbarhet samt maximal komfort.

Bullpadel-kläder sticker ut för sina ljusa färger, estetik och form. Det här är moderna kläder, gjorda med tekniska tyger som också säkerställer större komfort och hållbarhet. Bullpadel Textil är kvalitetskläder för att spela padel med största komfort och bästa design.

Tekniska kläder med flera egenskaper

I varje kollektion är Bullpadel van vid att förbättra eller introducera teknologier för att kunna erbjuda dessa konsumenter det bästa så att de kan fortsätta njuta av sin favoritsport.

I många jackor kan vi hitta den vaxade nylonsammansättningen, som förhindrar värme från att komma ut från kroppen, detta är idealiskt när du redan har avslutat spelet på vintern och du ska röra dig ute och du fortfarande svettas. Du minskar därför avsevärt risken att bli sjuk.

Deras sweatshirts är oftast gjorda av polyester och spandex, med Thermaflex-teknologi som säkerställer andningsförmåga och värme, så att du alltid mår bra.

I deras pikétröjor hittar du oftast polyester och spandex, samt Quick-dry-tekniken som leder bort svett och fukt, så att du alltid känner dig trygg och bekväm.

I sina skjortor använder de oftast polyester med Quick-dry teknologi som ger bra komfort och snabbtorkande av svett.

Bullpadel tillbehör

Se kollektionen med Bullpadel tillbehör

Bullpadel-tekniken slutar inte där. De har skapat många Bullpadel-tillbehör, hesacore Bullpadel-greppet, pascalboxen Bullpadel men också vanligare tillbehör som Bullpadel-grepp, Bullapdel-overgrips och Bullpadel-bollar.

På ditt Bullpadel-racket kan du lägga till ett Bullpadel-grepp, ett Bullpadel-övergrepp eller ett hesacore-Bullpadel-grepp. Ditt padelracket blir ännu roligare. Du vill bli en bättre spelare, greppen kommer att minska vibrationerna och låta dig förbättra ditt slag och briljera.

Du känner med nödvändighet till hesacore-greppet. Principen för denna innovation av Bullpadel med Hesacore, det är ökningen av kontaktytan mellan spelarens hand och handtaget på racketen. Denna innovation minskar ansträngningen för spelaren att hålla sin racket och ökar lättheten att hålla i din racket. Med andra ord kommer musklerna i din hand, handled och underarm att vara mer avslappnade. Dina skott kan då bli mer flytande och din precision kommer att öka.

Bullpadel vet hur man skapa praktiska och användbara tillbehör såsom Pascal Box. Pascal Box Bullpadel är en tub i enkelformat, 3 bollar eller i stort format (70 bollar) för padelklubbar. Denna Pascal Box Bullpadel låter dig återhämta trycket från dina bollar på ett väldigt praktiskt sätt. Den är gjord med material av hög kvalitet och motståndskraft. Pascal Box Bullpadel är ett revolutionerande tillbehör för spelare och klubbar, både för påverkan på planeten men också ekonomiskt.

Bullpadel – innovation och kvalitet

Innovation är av största vikt på Bullpadel. Detta spanska toppmärke innehåller därför främst padelracketar och padelskor där de senaste moderna teknikerna har tillämpats.

Dessutom var det ett av de första spanska sportmärkena som, när sporten introducerades i Spanien efter Argentina och Brasilien på 1990-talet, ägnade sig åt utvecklingen av padelracketar. Det tog omedelbart de första professionella padelspelarnas önskemål och skapade en premiumserie av racketar som också hittade sin väg till rekreationsområdet. Under 2007 lade Bullpadel även till sportkläder, padeltillbehör och padelskor till sportkollektionen.

Nationella och internationella topplag

Bullpadel nämns ofta i samma andetag som välkända topppadelspelare som blivit sponsrade av varumärket i flera år, som argentinarna Maxi Sánchez, Gabi Reca, Cata Tenorio, och spanskan Icíar Montes, Victoria Iglesias, Raúl Díaz, Antonio Luque och Paula Hermida. Bullpadel sponsrar även lokala lag i andra länder. Som en representant för denna växande sport främjar och utbildar märket också unga paddeltalanger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fynda Padelutrustning på senaste Kampanjerna!
Fynda Padelutrustning på senaste Kampanjerna!