Träning och Sportutrustning på Black Friday Rea – Tips för att Fynda

Black Friday är det perfekta tillfället att fylla upp ditt förråd med tränings-och padelutrustning. Under Black Friday konkurrerar företagen med mängder av reor och rabatter vilket ger dig fantastiska möjligheter att köpa massor av bra utrustning till reducerade priser.

Vi rekommenderar att fylla upp din reservoar med utrustning inför hela året på Black Friday – men bara om du kan hitta de bästa erbjudandena. För att göra detta krävs det att du planerar väl och är förberedd. Om du gör det kan du spara många tusenlappar jämfört med att köpa all utrustning du behöver utspritt under året till fullt pris. Är du ute efter billiga träningskläder är Black Friday det bästa tillfället.

I denna artikel tänkte vi att vi skulle dela med oss av några av våra bästa tips för att förbereda dig inför black Friday när du ska köpa tränings-sport-och padelutrustning. Förberedelse och nyckeln är planering för att göra bra deals och ta del av de bästa erbjudandena.

Tips och tricks inför Black Friday för de bästa erbjudandena

Dessa shoppingtips som listas nedan hjälper dig garanterat att hitta de bästa erbjudandena under Black Friday.

1. Gör en lista

Förberedelser är nyckeln när det kommer till shopping på Black Friday. Så gör en lista i förväg överallt du behöver eller vill hitta på Black Friday och gör några bokmärken på din dator, så när Black Friday kommer du att ligga steget föra. Du behöver bara gå igenom dina sparade bokmärken för att se om de föremål du vill ha är till rea.

2. Undersök produkterna i förväg

Undersök de varor du vill köpa i förväg. Det är ingen idé att göra ett fynd om produkten inte är bra. En studie fann att nästan 18 % av Black Friday-kunderna inte läste några som helst recensioner av produkterna de köpt i förväg och var missnöjda med deras köp. Det lönar sig att göra din research för att undvika besvikelse. Detta är lika viktigt när det kommer till black friday träning utrustning.

Dessutom, om du gör din research i förväg kommer du att vara redo att köpa varan så snart den börjar säljas eftersom fantastiska erbjudanden tar slut mycket snabbt.

3. Skapa onlinekonton innan Black Friday

Gör dig redo för denna Black Friday genom att registrera dig i förväg för onlinekonton hos alla butiker du kanske vill handla från. Om du vill göra ett fynd denna Black Friday, se till att lagra dina uppgifter så att du kan gå online med att slösa dyrbar tid. Detta kommer att göra det så mycket smidigare och enklare att göra dina köp sidan när Black Friday startar.

4. Ta reda på om återförsäljaren kommer att matcha priset

Ta reda på om återförsäljare gärna matchar priserna. Vissa butiker kommer att matcha priserna på Black Friday-erbjudanden.

Många andra återförsäljare har inte dessa prismatchningspolicyer. Däremot kan de komma överens om att återbetala mellanskillnaden om du ifrågasätter dem om en prissänkning strax efter att du har köpt något. Det kan vara bra att göra lite research kring detta innan – eller åtminstone använda olika jämförelsesajter så att du enklare kan se vem som har det lägsta priset.

5. Följ dina favoritmärken på sociala medier

Följ alla dina favorit träning-och padelmärken på sociala medier inför Black Friday. På Facebook, Instagram och Twitter hittar du exklusiva reor, kampanjer och rabattkoder. Sociala medier är oftast det första stället som märken annonserar deras kommande kampanjer och erbjudanden, Runt Black Friday kan du även hitta vissa kampanjkoder. Dessa kampanjer kan lova ytterligare rabatter om du handlar mellan vissa tider. Var särskilt uppmärksam på sociala medier – det är här dessa butiker kommer att belöna sina mest lojala fans.

6. Ladda ner appar och webbläsartillägg

Överväg att ladda ner några appar till din telefon och webbläsartillägg som ansluts till din webbläsare och varnar dig om de lägsta priserna och bästa erbjudandena. Det finns flera app arsom kan hjälpa dig hitta de bästa fynden. Med dessa appar kan du skanna in streckkoderna för olika varor och sedan automatiskt jämföra priset med andra lokala butiker och näthandlare. Detta gäller naturligtvis enbart om du handlar i fysiska butiker.

Du kan också installera webbläsartillägg som hittar och testar automatiskt alla tillgängliga kuponger och kampanjkoder.

7. Handla efter readagarnas slut

Du kanske kan hitta bättre fynd på vissa produkter efter Black Friday. Naturligtvis kommer dessa erbjudanden inte att annonseras som Black Friday-prissättningen, och vissa kanske inte inträffar förrän efter jul eller efter leveransstopp. Men om du vill unna dig själv, var inte rädd för att shoppa efter Black Friday.

8. Titta på priset, inte “besparingen”

Anta inte att ett erbjudande är värt det bara för att det påstår sig vara en betydande besparing. Erbjudanden som “var 2000kr, nu 1000kr” överdriver ofta rabatten du får. Se till att kontrollera priserna på produkten hos andra återförsäljare innan du köper. Kontrollera om en Black Friday-deal är verklig eller om det är falsk marknadsföring. Det är lätt att bli lurad om besparingen och rabatten du faktiskt får under Black-Friday yran.

9. Börja Black Friday Shopping tidigt – var ute i god tid

Tekniskt sett är Black Friday dagen efter Thanksgiving i USA, men för att verkligen få de bästa erbjudandena, se till att inte vänta så länge. Vårt viktigaste råd i år: börja shoppa tidigt! Black Friday-erbjudanden säljer alltid slut snabbt. Med det sagt, ju tidigare du kan köpa, desto bättre.

Den goda nyheten är att du inte behöver välja mellan att få ett försprång på shopping eller att haka på Black Friday-priser. Även om Black Friday endast var en dag förr har de allra flesta företagen förlängt detta och kör nu flera dagar och i vissa fall till och med flera veckor.

10. Prioritera onlineshopping (och hoppa över kön)

Att vänta i långa köer under Black Friday håller på att bli ett minne blott. De flesta återförsäljare erbjuder samma kampanjer online som du kommer att se i butiker (och du behöver inte gå igenom folkmassor för att få det du vill ha).

Dra nytta av gratis leveransalternativ och erbjudanden från leverans till butik medan du bläddrar i erbjudandena. Att handla online kan till och med ge dig tidig tillgång till fantastiska erbjudanden – utan att behöva trängas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ongoal välkomnar alla nya kunder med 10% rabatt!
Ongoal välkomnar alla nya kunder med 10% rabatt!