Bästa Padelväskor [Lista & Råd]

En padelväska är ett måste för alla padelspelare av flera olika anledningar. En padelväska skyddar ditt racket från saker såsom slitage under transport och förvaring, den hjälper dig att hålla dina padeltillbehör samlade på ett ställe, och den hälper dig att lättare ta med dina padeltillbehör till och från planen.

En av de viktigaste sakerna som gör en padelväska viktig, men som många inte tänker på, är att flera saker påverkar ett padelrackets hållbarhet och kvalitet på ett negativt sätt. Saker som kyla, stora värmeförändringar, fukt, värme, med mera, påverkar ett rackets hållbarhet negativt. Över tid gör det att dess gummikärna torkar ut. Detta gör att padelracket inte blir lika effektivt, hållbart, och kraftfullt. Det är saker som detta som gör en padelväska så viktig.

I denna artikel ska vi titta närmare på några av de bästa padelväskorna på marknaden. Det finns enormt många olika padelväskor att välja på för alla behov. Det finns små väskor som är gjorda för att bara hålla padelracket, det finns stora padelväskor som kan hålla alla dina padelbehör såsom skor, kläder, bollar och mycket mer. Oavsett dina behov finns det en padelväska för dig.

Bästa padelsväskorna


Stiga Padel Bag One

Stiga padel bag one är en rymlig padelväska som är designad tillsammans med Hildebrand. Den har gott om utrymme för att rymma alla dina padeltillbehör såsom bollar, racket, och skor. Väskan har totalt 7 fack och även ett ventilerat skofack.

För att göra det enklare att bära har en justerbara remmar så att den kan bäras som en ryggsäck. Den är dessutom 100% vattenmotståndig och är tillverkad i nylon och har läderdetaljer. Väskan har en snygg design så att du kan komma till padelplanen i stil. Detta är en rejäl väska för erfarna padelspelare som har mycket utrustning och som behöver en väska som kan hålla allt. Den kan hålla upp till 6 padelracket. Den har dessutom två mindre fack för att hålla saker såsom telefon, plånbok och nycklar.

Dimensioner:  56 x 28 cm x 36 cm.


Head Tour Team Padel Monstercombi

Head Tour Team Padel Monstercombi är en padelväska med utrymme för 1 padelracket och mex en extra ficka för tillbehör. Väskan är tillverkad i förstärkta material för förbättrad hållbarhet och har ett vadderat handtag för extra komfort. Den har även justerbara remmar.

Dess stora huvudfack har en enjel åtkomst. Detta är en klassisk padelväska som erbjuder allt du behöver, perfekt för motionären.


Head Alpha Sanyo Monster Combi

Head Alpha Sanyo Monster Combi är en padelväska tillverkad  med mjuka och beständiga tyger som skyddar dina padelracketar mot nötning. Dessutom har den en klassisk och snygg design. Väskan har 3 fack och ett isotermiskt fack, vilket skyddar ditt racket mot kyla vilket öker dess hållbarhet. För enkel åtkomst för dina tillbehör har den sidofickor. Väskan har kapacitet för 4 racketar.

Vidare har den justerbara och vadderade remmar för att göra det enklare och mer bekvämt att bära den. Den rekommenderas för professionella spelare som söker den bästa utrustningen.


Adidas Racket Bag Multigame

Adidas Racket Bag Multigame är designad som en ryggsäck och är både snygg och praktisk. Väskan har ett separat skofack och kan givetvis även hålla padelracket. Detta är en praktisk padelväska som inte är alltför stor men som samtidigt har goda förvaringsmöjligheter.

  • Dimensioner:
  • Bredd 290mm
  • Höjd: 360mm

Bullpadel Mid Capacity Bag 2021

Bullpadel Mid Capacity Bag 2021 är en padelväska med medium förvaringskapacitet, som dess namn antyder. Väskan har två fack samt ett termofack för 4 padelracket vilket är bra för att skydda dem mot kyla. Vidare har den ett ventilerat fack för skor och använda kläder. Med andra ord, den är väldesignad med massa smarta och praktiska funktioner. För andra mindre tillbehör har väskan en yttre sidoficka.

Den är tillverkad av polyester och gummitäckt tyg.

  • Mått: 59,5x30x30 cm.
  • Sammansättning: Polyester / gummityg.

Bullpadel Vertex Big Capacity Bag 2021

Bullpadel Vertex Big Capacity Bag 2021 är en padelväska med god förvaringskapacitet. Denna väska är en bästsäljare vilket är lättförståeligt med tanke på allting som den erbjuder. Detta är en motståndskraftig väska med stora dimensioner med plats för allting du behöver för en match padel.

Väskan är tillverkad i kvalitetsmaterial och är förstärkt i områdena med mest slitage för god hållbarhet. En annan fantastisk detalj är att väskan har termoteknik på sidorna, med kapacitet att lagra upp till 2 padelracket på varje sida vilket därmed skyddar dem mot temperaturer och förbättras dess hållbarhet.

Vidare har väskan en ficka med ventilation i botten vilket är perfekt för förvaring av använda kläder och skor då det hjälper att undvika dålig lukt. Väskans huvudfack är rymligt och innehåller extra utrymme för förvaring av nycklar, plånbok eller paddeltillbehör.

Tack vare de justerbara remmarna kan du bära den på ryggen som en ryggsäck och undvika obehag med dess vadderade skydd. Utan tvekan är Vertex-väskan en av de mest kompletta som finns på marknaden och ett måste för alla padelspelare som bara nöjer sig med det bästa.


Bullpadel Tech Backpack 2021

Detta är en av våra favoritpadelväskor. Kanske inte så mycket på grund av dess funktionalitet men framförallt på grund av dess design. Denna väska är snygg och dessutom väldigt praktisk. Den är designad som en ryggsäck vilket gör den praktisk och lätt att ta med dig till padelbanan. Dessutom har den en mycket motståndskraftig och vadderad design.

Dimensioner: 45x30X24 cm


Bullpadel Hack Big Capacity 2021

Bullpadel Hack City Capacity 2021 är en padelväska med stor kapacitet. Väskan har isolerade fack för 4 padelracket. Detta skyddar dem från temperaturer och håller dem väl skyddade. Väskan har ett stort centralt fack och ett annat på sidan där du kan lägga dina smutsiga kläder. Det har även ett fack där du kan förvara dina skor. Med andra ord plats för allt du kan behöva.

Denna padelväska har möjligheten att bäras som ryggsäck och med handtag att bära för hand.

Dimensioner: 60 x 30 x 40 cm.


Bullpadel flow bag 2021

Bullpadel flow är en padelväska som har goda förvaringsmöjligheter. För denna väska har Babolat använt resistenta material som tål tung användning och slitage.

Alla fack är lättåtkomliga vilket gör det enkelt att nå alla dine tillbehör. Väskan fördelar sitt utrymme i ett huvudfack, två på sidorna för padelracket och en separat för att ventilera smutsiga skor. Den har också en termofunktion för att skydda din padelracket från extrema temperaturer. Detta är en perfekt padelväska som hjälper dig att ta dina tillbehör till och från planen.


Wilson Bela Duffle Bag

Wilson Bela duffle bag är en lite annorlunda padelväska då den är utformad som en duffle bag. Wilson Bela Duffle bag är, som namnet antyder, utvecklad tillsammans med Bela, en av världens bästa padelspelare.

Fördelen med denna väska är att den har en stor kapacitet som kan bära all din sportutrustning, kläder och många andra saker i huvudfacket. Givetvis kan den även rymma ett padelracket.

Väskan är tillverkad i ett vattentätt material, det tar inte in vatten och tål mycket slitage. Den inre förstärkningen gör att den får en solid bas.


 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ongoal välkomnar alla nya kunder med 10% rabatt!
Ongoal välkomnar alla nya kunder med 10% rabatt!