Starvie Triton Pro 2021 Padelracket Recension

Starvie Triton Pro 2021 är ett kraftfullt padelracket som är riktat mot tekniska spelare som vill spela snabbt, kraftfullt, och offensivt. Detta racket är ännu hårdare än Starvie Triton.

Racket finnes i Starvies premiumkollektion och har en droppform. Den är designad med en högre balans än andra racketar i kollektionen vilket gör den mer aggressiv med mer kraft.

Vidare har StarVie designat den med ett 1 centimeters längre grep och Star Balance-teknik för att optimera balansen. Kärnan består av EVA Medium.Gummiets medeltäthet ger den bästa balansen mellan kontroll och kraft. Kärnan är en så kallad medium densitetskärna vilket innebär att den är lite hårdare. Med det sagt är slagkänslan med solid, vilket gynnar spelare som letar efter makt.

Racket är tillverkat i 100% kol, vilket garanterar högsta motståndskraft och hållbarhet.

På ytan av racket har den en så kallad Full Plane Effect vilket är en grovhet som ger maximal precision och hjälper bollens hastighet. StarVie är den enda som bearbetar denna grovhet direkt från formen.

Slutligen, Starvie Triton Pro 2021 är en utveckling av Trion, och den enda skillnaden mellan Triton och Triton Pro är att pro versionen har en 100% kolkonstruktion, med Full Plane Effect och Star Balance-teknik.

Racket är tillverkat i Spanien i Azuqueca de Henares, Guadalajara.

Specifikationer

  • År: 2021
  • Märke: StarVie
  • Vikt: 350-385 g
  • Nivå: Medel / Avancerad
  • Form: Teardrop
  • Balans: Hög
  • Hårdhet: Medium-hård

Starvie Triton Pro 2021 Padelracket

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ongoal välkomnar alla nya kunder med 10% rabatt!
Ongoal välkomnar alla nya kunder med 10% rabatt!