Spelbolag med Padel | Allt om att Betta på Sporten

Paddel eller padel är en sport som under de senaste åren har haft en explosionsartad tillväxt. Trots att de spännande matcherna från början enbart ägde rum i Spanien samt Latinamerika har sporten numera spridit sig till resten av världen. Särskilt här i Sverige blir det alltmer vanligt att ha paddel som hobby.

Inte har det dock bara blivit populärt att spela paddel, utan även att betta på sporten. Med några väl uttänkta beslut samt turen på din sida kan betting på padel både bli lukrativt och roligt!

Oddsbetting på padelmatcher

Då padel som sagt har vunnit mångas hjärtan är det inte konstigt att ett flertal bettingsajter numera erbjuder betting på paddelmatcher. Genom att välja din föredragna spelsajt kan du bland annat betta på World Padel Tour redan idag.

Ta dessutom del av ett bonuserbjudande vid din första insättning så att du har ännu mer att spela för. Glöm dock inte att kontrollera villkoren så att omsättningskravet känns lämpligt. Både insättningar och uttag ska dessutom ske på ett smidigt vis.

Jämför högkvalitativa spelbolag

Innan du kan komma igång med att betta på paddel gäller det först av allt att hitta en imponerande bettingsajt. Lyckligtvis nog finns det jämförelsesidor som kan hjälpa dig på traven. På en av dessa sidor får du tillgång till en topplista över några av de bästa bettingsajterna som marknaden har att erbjuda.

Utöver den här överblicken kan du också läsa recensioner av de individuella spelsajterna så att du är förberedd på det som komma skall. Efter dess att du har kikat på alla dina valmöjligheter kan du ta ett välgrundat beslut och börja betta på paddel.

Bestäm själv huruvida du föredrar att betta innan matchen kör igång eller inte. Du kan nämligen även betta under matchens gång: så kallad live betting. Då padel är en ganska psykologisk sport kan mycket hända när man minst anar det. Just därför uppskattar bettingentusiaster att kunna lägga sin satsning medan de tittar på matchen.

Spelbolag utan svensk licens

Medan vissa bettingsajter har en svensk licens finns det varianter som istället har en utländsk licens. Svenskar får lov att spela på utländska bettingsajter, men de skiljer sig en aning från svenska spelsidor.

Om du exempelvis känner till Spelpaus är du säkerligen medveten om att det här verktyget stänger av dig från spelsidor under en viss tidsperiod. Vad du kanske inte vet är att Spelpaus bara fungerar på svenska spelsajter. Om du vänder dig till en utländsk bettingsajt kommer du därför att kunna spela trots din paus. Jämför spelbolag utan spelpaus här!

Bonusvillkoren hos utländska bettingsajter

Spelpaus är en aspekt, men hur bonusarna ser ut skiljer sig även en aning. På en svensk spelsida erbjuds du inte fler än en bonus. Vitsen med detta är att hindra spelare från att sätta in pengar bara för att få lägga vantarna på ytterligare bonusar. Medan vissa anser att det här är ett bra villkor finns det andra som inte vill känna sig begränsade.

Utländska bettingsidor följer inte kraven hos den svenska spellicensen, och därför kan de erbjuda i princip hur många bonusar som helst. Spelare som vill betta på padel med större belopp uppskattar därför om de välkomnas av ett större antal bonusar. I slutändan är det upp till varje enskild individ att välja hur de föredrar att ta del av oddsbetting på padel!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ongoal välkomnar alla nya kunder med 10% rabatt!
Ongoal välkomnar alla nya kunder med 10% rabatt!