Shockout Dual Pro Grip Recension – Bästa Grepplindan?

Ett bra grepp är otroligt viktigt i padel för att få maximalt med kraft och undvika att glida.

Få ett perfekt grepp om paddelracket under spel med det nya Dual Pro Grip och ShockOut -övergreppet. Det är en unik grepplinda med en fantastisk design som underlättar bekvämligheten och minskar vibrationer orsakade av kraftiga stötar.

Grepplindor är normalt ganska enkla i design och är utformade med en platt och klibbig yta. Men Shockout Dual Pro Grip är en grepplinda med en unik utformning som sticker ut från alla andra grepplindor på marknaden.

Denna grepplinda erbjuder en fantastisk känsla, men framförallt är dess unika design ämnad att fungera för att minska vibrationer. Dual Pro Grip + Overgrip är ett antivibrationsgrepp och placeringen är mycket enkel och snabb eftersom den innehåller lim och placeras som ett konventionellt grepp.

Som vi redan har nämnt är dess huvudsakliga funktion att minska vibrationer eftersom det har ett inbyggt eva-gummiband som dämpar påverkan från vibrationer och stötar. Detta är framförallt en fantastisk fördel för de spelare som lider av padelarmbåge eller bara ogillar mycket vibrationer. Grepplindan finns tillgänglig i en mängd olika färger för att kombinera den med din padelracket.

Det är ett tillbehör som innehåller ett grepp + övergrepp gjorda av kvalitetsmaterial. Det kommer också att hjälpa oss att absorbera överflödig fukt och njuta av ett torrt grepp förutom att öka tjockleken på greppet för att bättre anpassa det till vår hand.

Enligt vår mening är det ett idealiskt grepp för spelare med armbågsproblem eftersom det genererar ett mindre skadligt spel.

Shockout Dual Pro Grip + Overgrip -funktioner

  • Shockout Dual Pro Grip + Overgrip håller händerna torra.
  • Eliminerar slagvibrationer.
  • Enskilda paket och i olika färger.
  • Det passar som ett vanligt grepp.
  • Kvalitetsmaterial för att behålla sina egenskaper längre

Grepplindan är designad med ett system som absorberar och torkar svett från dina händer. Den innehåller ett övergrepp av utmärkt kvalitet och hållbarhet.

ShockOut Dual Pro Grip har ett skumband inuti som gör det till ett unikt och innovativt grepp. Detta skumband, förutom att absorbera vibrationer, skapar en spiralavlastning så att greppet är fastare och bollen träffar mer solid och säker. Eftersom den är perforerad absorberar den dessutom en stor mängd svett från handen, förhindrar att den ackumuleras och förhindrar att den glider. Det är helt enkelt en fantastisk linda med utmärkt prestanda.

Applicera Shockout Dual Pro Grip

  • Börja överlappa längs hela handtaget från bladets botten och vrid det långsamt som ett normalt grepp.
  • När du når slutet, säkra greppet med den lilla svarta tejpen som den kommer i lådan.
  • Vi rekommenderar att du tar bort standardhandtaget och byter ut det mot Dual Pro Grip.

Det är kombinerat absorptionssystem för racketsport. Dess inre skumband ger större dämpning för att absorbera vibrationer från stötar. Det skapar också en spiralavlastning som ger otroligt grepp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ongoal välkomnar alla nya kunder med 10% rabatt!
Ongoal välkomnar alla nya kunder med 10% rabatt!