Rabattkoder Padel

Planerar du att köpa ett nytt padelracket eller kanske ny padelutrustning? Då ska du självklart se efter om det finns några aktuella rabattkoder som du kan ta del av. Nedan går vi igenom de främsta padelbutikerna i Sverige och delar med oss av de senaste rabattkoderna du kan använda för att spara på ditt nästa köp.

Rabattkoder för padelrack och padeltillbehör


Rabattkod Rocket Padel

Rocket padel är en av de största nätbutikerna av padelutrustning och tillbehör i Sverige. Rocketpadel har sitt huvudkontor i Stockholm och har blivit en given butik för många padelspelare. Idag är Rocketpadel etablerad i 4 länder och är speciellt starkt etablerade i både Sverige och Norge.

Rocket padels ambition är att “erbjuda de allra bästa padelprodukterna på marknaden till bra priser och smidig distribution.”

Rocket Padel har ett stort utbud av racket såväl som kläder, skor, och alla tillbehör du behöver för padel helt enkelt.

Rabattkod Padelspecialisten

Padelspecialisten är en stor onlinebutik som erbjuder allt du behöver inom padelsporten – från ett stort utbud racketar till tillbehör såsom väskor, kläder, och bollar. De har ett “noga utvalt sortiment av padelrack från världens ledande varumärken till mycket konkurrenskraftiga priser” och är idag en av de nabbast växande padelbutikerna. Här finner du produkter från alla de mest välkända varumärkena såsom Adidas, Babolat, Wilson, Head,  Prince, StarVie, och många fler.

Rabattkod Nordic padel

Nordic padel är ett välkänt namn inom Sverige i padelvärlden. Företaget är baserat i Göteborg och erbjuder en e-handelsida som erbjuder högkvalitativa och pålitliga produkter med produkter från ledande varumärken, men dessutom andra intressanta och mindre (givetvis högkvalitativa) märken. Nordic padel har dessutom expanderat till en fysisk butik i  centrala Göteborg på Vallgatan 25. Där får du dessutom möjlighet att testspela racketar.

Nordic Padels e-handelsbutik är snygg och smidig, och gör det enkelt att hitta, söka och filtrera efter det du letar efter.

Rabattkod Tennisshopen

Tennisshopen är primärt en tennisbutik som grundades av Thomas Wallén, nu Svenska Tennisförbundets genralsekreterare. På senare tid har dock butiken dessutom breddat sitt sortiment till att också erbjuda padelutrustning. Med deras långa tid på marknaden och kunniga medarbetare har Tennisshoppen en stor kunskap av både padel och tennis. Eftersom att saker såsom skor och kläder många gånger är likadana för både padel och tennis har Tennisshopen ett riktigt stort utbud av allt du kan tänkas behöva för padel.

Eller, som de själva uttrycket det: “Vi har koll på det senaste inom tennisracketar, Padelracketar, tennissenor, tennisskor, padelskor, tenniskläder, tennisväskor, padelväskor och övriga tillbehör inom tennis och padel.”

Rabattkod STIGA Sports

STIGA är ett gammalt och välkänt varumärke inom sport och fritid som dessutom har satsat hårt på padel under de senaste åren. Skillnaden från alla andra på denna lista är dock att STIGA själva utvecklar och tillverkar sina produkter uner sitt varumärke och inte bara är en återförsäljare.

STIGA har en lång historia av racketsport och började redan 1944 tillverka pingisracket. STIGAS produkter, framförallt padelrack har fått enormt positiv respons av marknaden och används av flera proffs inom sporten, inte minst Daniel Windahl. Deras produkter håller riktigt bra kvalitet och har hög prestanda. STIGA har padelprodukter och racket för alla.

“STIGA Padel ligger helt i linje med vår filosofi om att erbjuda schyssta racketar av högsta kvalitet som plockar fram det allra bästa hos dig som spelare.”

Rabattkod Sportshopen

Sportshopen drivs av Swedemount Sportswear & Fashion AB som startade år 1991. Företaget har idag 14 butiker under namnet Sportshopen samt en butik under namnet Bazar. Detta gör sportshopen en av de främsta butikerna för sportrelaterade artiklar i Sverige. Butikerna finns belägna runt om i Sverige och har på senare tid fokusterat allt med på en E-handel som dessutom växer sig större på den europeiska marknaden. Idag är Sportshopen en av de större enskilda aktörerna i Sverige av försäljning inom sport och fritid.

Sportshopen fokuserar främst på kläder och skor från välkända varumärken men har under de senare åren dessutom breddat sitt sortiment till att erbjuda padelutrustning och tillbehör. Det är en populär butik för alla olika behov av sporttillbehör, inklusive padel.

Rabattkod Padelxpert

PadelXpert är en Svensk renodlad e-handelsbutik inom padel som riktar sig till Sverige och svenska kunder men som drivs av ett Danskt företag. PadelXpert är grundat av företaget som bland annat driver Tennisxpert.se och Badmintonshopen.se, och de har därför lång (över 20 år) och gedigen kunskap inom racketsport.

PadelXpert har kommit att bli en mycket populär e-handelslbutik i Sverige tack vare deras enorma sortiment av allt du kan tänkas behöva inom padel. Padelxpert erbjuder dessutom riktigt konkurrenskraftiga priser. Detta är helt enkelt en riktigt bra padelbutik!

Rabattkod Padelson

Padelson grundades 2017 och sträver efter att erbjuda en god kundupplevelse med ett brett sortiment av padelutrustning för alla nivåer. Tack vare ett fokus på e-hander och en effektiv organisation erbjuder Padelson konkurrenskraftiga priser.

I nätbutiken finner du alla tillbehör du behöver inom padel – från racket till skor, från en mängd högkvalitativa varumärken. Butiken drivs av padelentusiaster som har lång och gedigen erfarenhet inom racketsport och kan därför erbjuda service i värdsklass.

Rabattkod Padelbollar

Padelbollar.nu är en e-handelsbutik inom padel med ett lite annorlunda upplägg. Padelbollar erbjuder ett prenumerationspaket där du bygger ditt paket genom fyra enkla steg. Du väljer bollrör och grepplindor och bestämmer sedan hur ofta du vill få hem ditt paket. Grunden till detta koncept är att göra det billigare att förse sig med förbrukningsvaror, alltså lindor och bollar, och “utrota sista minuten köp av dyra bollar direkt i hallen”.

Utöver grundkonceptet med prenumerationstjänsten som kan vara riktigt smidig och praktisk för att se till att du alltid har bollar och lindor till hands, har de även ett stort sortiment av andra icke-prenumerationsprodukter såsom racketar och skor. Med andra ord allt du behöver för padel.

Rabattkod TennisXpert

TennisXpert drivs av PadelXpert som vi tittade närmare på ovan, men denna butik fokuserar, som namnet antyder på tennis. Dock har TennisXpert även ett stort utbud av padelutrustning, men framförallt är det viktigt att poängtera att mycket av den utrustningen som du behöver i padel är densamma som för den i tennis. Inte minst skor, kläder, och andra accessoarer. Även om butiken inte har ett lika stort utbud av padelracket som andra renodlade padelbutiker har de ett brett utbud av alla andra relaterade artiklar.

Rabattkod Oncourt

Oncourt är en populär butik för allt inom padel. Oncourt har utöver sin onlinebutik en fysisk butik som är belägen på Kungsholmen i Stockholm. Oncourt har ett brett sortiment av produkter från en rad olika varumärken, inte minst de mest kända. Här finnder du verkligen allt du kan tänkas behöva för padel – från racket till strumpor och allt därimellan. Många butiker tenderar att primärt fokusera på de mest välkända varumärkena såsom Head och Babolat, men Oncourt har en blandning av både mindre och större padelvarumärken, både internationella och från Sverige. Detta inkluderar märken såsom Ares, Softee och Sane.

Rabattkod Ongoal

Ongoal är en stor sportbutik som grundades i Malmö 2017. Ongoal började med innebandy men har över åren breddat sitt sortiment till att inkludera innebandy, padel och fitness. Ongoal har inga fysiska butiker och fokuserar därför 100% på e-handeln.

De har idag ett brett sortiment av marknadens ledande märken såsom Bullpadel, Adidas Padel, Head, Babolat, Stiga och Starvie med en stor mängd produkter inom padel för allt du kan tänkas behöva. Dessutom har Ongoal en snygg och lättanvänd sida som gör det enkelt att navigera och hitta det du letar efter.

“Vi kan lova att ständigt följa utvecklingen inom padelindustrin och alltid ligga i framkant när det gäller utbudet av bra padelprodukter!”

Rabattkoder padel

Självklart vill vi köpa produkter till det bästa pris möjliga. Ett riktigt bra sätt att göra det på är att hålla utkik efter rabattkoder innan du handlar. Många padelbutiker erbjuder ständigt någon typ av rabattkod och erbjudande som du kan ta del av. Ovan kan du ta del av de senaste rabattkoderna när du ska handla padelutrustning.

Vissa erbjudanden och kampanjer kräver ingen rabattkod utan gäller en viss typ av vara eller under en utförsäljning. För att se de senaste kampanjerna och reorna kan du kika på denna sida där vi listar alla erbjudanden och kampanjer där du kan ta del av riktigt bra priser!


Kolla in senaste reor och kampanjer

Kika in de senaste reor, kampanjer, och utförsäljningar där du kan fynda padelutrustning till stora rabatter och riktigt bra priser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sveriges nya Padelforum är äntligen lanserat! Gå med Nu!
Sveriges nya Padelforum är äntligen lanserat!