Padel Ramskydd – Komplett Guide

Ramskydd för padelracket – padel ramskydd är precis vad det låter som. Skydd för ramen på racket.

Syftet med ramskydd är att skydda ditt racket från slag och stötar vilket ökar dess motstånd och förlänger dess livslängd. På detta sätt kan du förlänga ditt rackets livslängd och njut av spelet till fullo.

Racketskydd gör att vi kan skydda ramarna på våra racketar och hålla dem i gott skick. Padeltennis-skyddet är ett grundläggande tillbehör att ta hand om och skydda och som gör att du kan njuta av en längre livslängd på ditt racket. Därför är det viktigt att ha ett padeltenisskydd för att öka hållbarheten på ditt padeltenisracket.

Det finns en rad olika ramskydd i en rad olika designer. En del ramskydd limmas fast på ramen, andra trycks helt enkelt på. Sedan finns det även skyddstejp som du tejpar fast. Du fäster ramskyddet för padelracketar på toppen av din racket. Notera att med ett ramskydd kommer du att öka vikten på ditt racket, dock är detta marginellt, normalt enbart några få gram.

Detta skydd minskar stötar på racketen när du träffar väggen, marken eller nätet. Med det sagt är ett ramskydd någonting som alla padelspelare bör använda sig av.

Köp ramskydd för padelracket


Starvie Protector Blue Ramskydd


Drop Shot Ramskydd High Resistance


Vibor-A Protector Black


Bullpadel Hi Frame Protector


Varlion Protection Tape 3-pack


Nox Ramskydd Transparent


Installering av ramskyddet

Ramen på padelracketen är den del av racketen som lider mest. Utan tvekan. Den träffar golvet, glaset och staketet under spelandet och det är ett känt problem för alla spelare som har investerat en stor summa pengar i sin helt nya racket och sedan får den stryk medan de spelar.

En lösning är att installera ett transparent ramskydd på din racketram för att hålla repor och andra mindre skador borta. Vi har skapat vårt ramskydd genomskinligt och utan några synliga logotyper för att behålla racketens ursprungliga estetik så nära originalet som möjligt.

Här är steg-för-steg-guiden, hur du installerar ramskydd på ditt racket.

  1. Rengör ditt racket med en fuktig trasa för att säkerställa att ramskyddet fäster på racketramen.
  2. Ta bort skyddsfilmen från ramskyddet halvvägs.
  3. Matcha ramskyddets mitt med padelrackets mitt och fäst sakta ramskyddet på racketramen, flytta från mitten till sidan av racketen. Se till att det inte finns några rynkor eller luftbubblor under skyddet.
  4. Du är halvvägs!
  5. Upprepa nu samma åtgärd på andra sidan av racketramen. Ta bort resten av skyddsfilmen från skyddets baksida.
  6. Stick sakta fast resten av skyddet på racketramen som rör sig från mitten till sidan.
  7. Återigen, se till att det inte finns några rynkor eller luftbubblor under skyddet.
  8. Gjort! Och ja, så enkelt var det

Tänk på att ramskyddet lägger till cirka 10 gram vikt till din padelracket.

Förhoppningsvis fann du denna instruktion till hjälp och installationen av ramskyddet utökar prestandan och utseendet på din padelracket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ongoal välkomnar alla nya kunder med 10% rabatt!
Ongoal välkomnar alla nya kunder med 10% rabatt!