Padel Forum – Ett Svenskt Onlineforum för Allt Inom Padel

Padel är en sport som har växt explosionsartat under de senaste åren. Sporten växer runtom i hela världen, men inte minst Sverige har blivit en av de länderna där padel spelas allra mest!

År 2020 fanns det omkring 100 padelföreningar i Sverige som var med i Svenska padelförbundet. År 2020 hade omkring 500.000 svenskar prövat på padel, och över 1500 padelbanor var byggda. Även antalet bokade banor under 2020 landade på omkring 1 miljon och alla denna statistik är sådan som har växt rejält under 2021.

Med det sagt har det tillkommit en stor mängd padelentusiaster under de senaste åren som har blivit förälskade i sporten och allt omkring den.

Med det sagt har vi på Padeltennisguiden sett att det har funnits begränsat med forum där padelentusiaster kan mötas och diskuteras allt som rör sporten. Vi på Padeltennisguiden har därför startate ett svenskt padelforum online som är tänkt att föra padelentusiaster närmare varandra och skapa en positiv plattform där allt mellan himmel och jord gällande padel kan diskuteras.

Registrera dig på Padeltennisguidens padel forum här!

Padelforumet utvecklas och förbättras ständigt för att möta alla padelentusiasters behov och vi lyssnar gärna på all er feedback om vad ni eftersöker av ett padelforum för att kunna skapa det bästa onlineforumet inom padel där padelentusiaster kan mötas, dela med sig av erfarenheter, sälja padelutrustning, ställa frågor, och lära sig mer om denna fantastiska sport!

Vi hoppas att du kommer att älska detta nya padelforum och att du kan dela det med dina padelvänner för att bidra till att göra det till det bästa padelforumet i Sverige!

Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt nya community inom vad som möjligtvis är den bästa och roligaste sporten någonsin!

Registrera dig på padelforumet här idag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ongoal välkomnar alla nya kunder med 10% rabatt!
Ongoal välkomnar alla nya kunder med 10% rabatt!