NOX ML10 Perto 2021 Padelracket Recension

NOX ML10 Perto 2021 är ett padelracket från den berömda spelarens spade Miguel Lamperti.

Detta padelracket är mer hanterbart och exakt på grund av dess runda format och låga balans som är mycket nära handen, med en bra sweet spot. Detta är ett padelracket som är lämpad för padelspelare som tävlar professionellt eller spelare på hög nivå och som gillar att utveckla ett mer tekniskt spel och letar efter ett padelracket med precision för att flytta dina motståndare med exakta träffar till bakre delen av planen.

Detta padelracket innehåller kolfiber förstärkt med 12k-tyg, både i ramen och i ansiktet vilket gör det väldigt resistent.

För kärnan används eva HR3, hög densitet, vilket ger dig större känsla av kontroll och komfort. Samtidigt ökar den hastigheten och uppnår maximal effekt.

När det gäller teknologi har varumärket enormt mycket att erbjuda. Racket har vibrationsdämpande system för ett mjukare slag och förhindrar skador, en dynamisk konstruktionsstruktur som säkerställer större hållfasthet och styvhet och, Rough Surface-teknik, på ytan, med vilken ger ökad effekt och spin.

När det kommer till dess design dominerar kolfiber som ses för större delen av padelrackets yta, med en schackbrädesbas, som kombineras med gula detaljer.

NOX ML10 Perto 2021 är ett padelracket med maximal precision och kontroll i sitt spel. Kombinationen av 12K kolfiber i ansiktet och HR3-gummit gör det till ett bekvämt padelracket med en utmärkt touch som överraskar från första stund.

Dess AVS-sidovindningssystemet i sidled och ansikten med grov yta underlättar stötar.

Maximal styvhet och styrka samtidigt som racketens lätthet bibehålls tack vare de finaste sammanflätade kolmikrofilamenten.

Den har även en dynamisk kompositstruktur och genom att använda en större mängd material från ramen upp till fyra centimeter inuti racketytan minimerar vi skillnaden i seghet mellan ramen och ansiktet. När bollen träffas med racketens yttre områden minimerar vi alltså den möjliga skärningen av fibrer som kan uppstå när gummit sjunker in. Den är även designad med längre rackethandtag för att underlätta greppet. Absorptionssystememet är också utmärkt för att minimera vibrationer orsakade av träffar utanför sweet spot.

Specifikationer

  • Vikt: 365 – 375 gram
  • Tjocklek: 38mm
  • Spelnivå: Professionell/Avancerad
  • Form: rund
  • Ram: 100% kolfiber
  • Yta: 12K tyg
  • Kärna: eva HR3

NOX ML10 Perto 2021 Padelracket

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ongoal välkomnar alla nya kunder med 10% rabatt!
Ongoal välkomnar alla nya kunder med 10% rabatt!