Noene Grip Undergrip Recension – Anti-Vibrationslinda för Minskade Vibrationer

Noene Under Grip är en undergrepplinda som fästs på handtaget av ditt padelrack, och sedan täcks över av en vanlig grepplinda.

Med det sagt är Noene Grip Undergrip inte en klassisk grepplinda. En grepplinda är till för att förbättra greppet på handtaget. Men en en undergrepplinda som Noene grip är till för att skydda händer och armar från påfrestningar som genereras av bollens påverkan på racketen, minska trötthet på händer, handleder, armbågar och axlar och skydda lederna från irriterande inflammationer (t.ex. epikondylit, handledstendonit, etc.).

En undergreppslinda är rekommenderad för alla padelspelare, men tyvärr är det ett tillbehör som de allra flesta inte använder, eller till och med inte ens känner till existerar. Det är framförallt ett fantastiskt tillbehör för individer som lätt får uttröttade armar, har skador och påfrestningar från padelspel, eller som är skadade.

NOENE® GRIP undergrepp

Detta nedre grepp skyddar händer och armar mot spänningar och vibrationer som kommer från dina slag mot bollen. NOENE® GRIP är sammansatt av ett vibroabsorberande material med en specifik molekylstruktur som kan absorbera och ta bort upp till 92 % av vibrationerna som är skadliga för vår kropp, där det behövs.

Denna undergrepplinda  skyddar händer och armar mot spänningar och vibrationer som kommer från dina slag mot bollen.

Att applicera Noene Grip är lika enkelt som att applicera en grepplinda. Greppet appliceras på ytan av rackethandtaget så att det är stadigt och tätt.

Tejpens ändar ska sträckas ut och placeras direkt på greppfibern. Det är viktigt att poängtera att du inte ska applicera denna linda OVANPÅ din grepplinda.

Det praktiska är att denna linda också kan användas inom en rad andra områden, även om den är utvecklad för padel. Du kan använda lindan vi dagliga utomhusaktiviteter (trädgårdsredskap, gräsklippare, röjklippare, etc.) eller inomhus (verktyg, borr, etc.) för att ge ökad komfort.

Allt som allt rekommenderar vi Noene anti-vibrationslinda för alla spelare, men framförallt de som känner av påfrestningar i armarna eller har råkat ut för en skada och behöver maximal skonsamhet och mindre vibrationer under spel. Efter att ha spelat med Noene kan jag konstatera att det blir en märkbar skillnad i vibrationsreduceringen som den ger. Om du därför tycker det är irriterande eller slitsamt av vibrationer från dina slag är detta ett utmärkt tillskott till ditt racket.

Detaljer

  • Skyddar senorna från mikrotrauma och inflammationer som epikondylit
  • Det minskar tröttheten på händer, handleder, armbågar och axlar
  • Minskar risken för padelarmbåge
  • Minskar påfrestningar och risken för skador
  • Ökar komforten under spel
  • Designad utan tygöverdrag för att säkerställa maximal elasticitet och grepp
  • Noene är tillgänglig i singelförpackning eller i bulk.
  • Storlek: 2,5 x 50 x 0,1 cm
  • 1 mm struktur

Noene Grip Undergrip anti-vibrationslinda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ongoal välkomnar alla nya kunder med 10% rabatt!
Ongoal välkomnar alla nya kunder med 10% rabatt!