Möt de Nya Sprint Pro 3.0 Clay-skorna från Sanyo Gutiérrez

HEAD Pádel har presenterat sin senaste skonyhet, Sprint Pro 3.0 Clay av Sanyo Gutiérrez, den lättaste modellen från det österrikiska företaget som är utformat för spelare att röra sig snabbare på banan.

Spelet på banan är snabbt, men lyckligtvis är prestanda för nya Sprint Pro 3.0 nu snabbare, vilket märket indikerar. I en perfekt sammansmältning av explosiv energi och smidighet erbjuder HEADs lättaste skor hög prestanda och har designats speciellt för snabba och mångsidiga spelare. Hur gjorde de det?

Sprint Pro 3.0

Nätmaterialet ger lätthet och en särskilt andningsbar finish, medan strumpkonstruktionen gör dem extremt bekväma skor. Dessutom säkerställer de nya Delta-remmarna, TPU-svetsningen och den termoplastiska polyuretanhälräknaren att foten alltid stöds bra i varje glidning och vid varje punkt, även på de mest krävande banorna.

Perfekt för spelare som måste springa vid varje punkt, den nya Sprint Pro 3.0 Clay innehåller de nya HEAD-teknikerna som garanterar förstklassigt stöd och komfort. TRI-NRG-tekniken erbjuder exceptionell stötdämpning, vridstöd och energiåtergång i varje steg. Mellansula med låg profil och integrerat kylsystem är unik, underlättar hastighet och håller spelarens fötter svala hela tiden.

Denna modell finns i två utföranden: marinblå / neonröd på ena sidan och vit / neongul. Vilken gillar du mest?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *