Head Prestige Tennisracketar Recension – Högpresterande Tennisrackets

Head Prestige kollektionen innehåller 5 högkvalitativa och högpresterande tennisracket med en rad nya teknologier. En distinkt ny ram, formad för precision, gjord av Graphene 360+ med unika spiralfiber för en ren och skön stötkänsla – och allt för att vinna en enkel poäng.

Med sin oslagbara kombination av kontroll och känsla har Prestige -racketlinjen varit en av de mest ikoniska i historien. Med tanke på sina tyngre vikter och mindre huvudstorlekar är Prestige -racketarna bäst lämpade för medel- och avancerade spelare, särskilt de med gedigen teknik som kräver hög precision. Med den nuvarande Prestige -serien hittar du inte bara klassisk kontroll och känsla, utan du kommer också att upptäcka några moderna alternativ med ökad kraft och spin.

Faktum är att Head Prestigeracket är bland de mest legendariska racketerna hittills. De är fortfarande det ultimata valet av konkurrenskraftiga spelare och används av proffs inklusive Marin Cilic och Gilles Simon. Dessa racketer dominererar varje match med otrolig touch och absolut precision. Prestige -sortimentet av racketar har en historia som sträcker sig ända tillbaka till en av de första grafitracketarna som någonsin producerats, Arthur Ashe “Head Graphite” -modell.

Graphene 360+ som återfinns i dessa racket är Heads graphene signatur teknologi som är kombinerad med innovativa spiralfiber för optimerad energiöverföring, förbättrad flex, och en ren och konsekvent spelkänsla.

Box beam teknologin ger maximal kontroll och Full cap bidrar till ett unikt ljud. Dess förlängda skaft ger en klassisk flex och känsla.

Prestige kollektionen innehåller följande racket:

  • HEAD Graphene 360+ Prestige MP
  • HEAD Graphene 360+ Prestige Pro
  • HEAD Graphene 360+ Prestige Tour
  • Head Graphene 360+ Prestige S
  • Head Graphene 360+ Prestige Mid

Och det är dessa racket vi ska titta närmare på i denna artikel.

Head Prestige tennisracket kollektion


HEAD Graphene 360+ Prestige MP

Detaljer

Först ut har vi HEAD Graphene 360+ Prestige MP. Detta tennisracket har fokus på kontroll och är lämpat för erfarna tennisspelare. Tack vare dess egenskaper ger den utmärkt precision i varje slag och en fantastisk kontroll och touch. När det kommer till precision och kontroll är det få racket som kan konkurrera med.

Som vi kan förvänta oss är racket tillverkat i hög kvalitet och inkluderar en rad olika tekniker. Resultatet är ett racket som låter dig dominera på banan om du kan utnyttja allt det har att erbjuda.

Givetvis inkluderar racket Heads Graphene 360+teknik som åtnjuter fördelarna från Graphene 360’s höga energiproduktion samt de innovativa spiralfibrerna som ger bättre flexibilitet och en bättre touch. Graphene 360+ tekniken bidrar dessutom till ökad hållbarhet och längre livslängd. Ett resultat av dessa tekniker är att den upnår bättre energiöverföring och därmed mer kraft och fart i ditt spel.

Racket har ett strängmönster på 18 x 20 som bidrar till ökad kontroll och bättre placering på planen.

För en spelare som vill dominera sin motståndare med maximal precision och kontroll är detta ett utmärkt tennisracket!


HEAD Graphene 360+ Prestige Pro

Detaljer

HEAD Graphene 360+ Prestige Pro är ett tennisracket för erfarna spelare som söker maximal kontroll. Detta tennisracket har en vikt på 315 gram och en låg balanspunkt. Strängmönstret är på 16×10 och träffyta på 95″. Resultatet är ett racket som erbjuder fantastisk kontroll och precision.

Som alla racket i denna serie har den Graphene 360+ -tekniken i racketens ram. Rent tekniskt innebär det att racket är tillverkat i grafit och använder sig av spiralfibrer som integreras i den nedre delen av racketens blad. Tack vare detta får den en bra flexibilitet och god energiöverföring.

För dig som uppskattar kontroll och precision är detta ett utmärkt tennisracket.


HEAD Graphene 360+ Prestige Tour

Detaljer

HEAD Graphene 360+ Prestige Tour är ett racket som är känt för sin kombination av kraft och stabilitet.

Givetvis återfinns den uppskattade Graphene 360+ tekniken som ger skön spelkänsla och god energiöverföring. Dessutom är dess spirafibers teknik som finns i den nedre delen av bladet en effektiv vibrationsdämpare. Detta är dessutom ett av de lättaste racket i Prestige kollektionen som gör det mer lättmanövrerat. Trots sin lätta vikt har den bibehållit god stabilitet som gör att den är utmärkt för tennisspel i högt tempo.

Racket är designat med ett större blad och ett större sweet spot som gör den mer förlåtande. Dess strängmönster på 18/19 ger mer skruv och bättre kontroll i dina slag.

https://www.tennisxpert.se/shop/head-graphene-360-24057p.html


Head Graphene 360+ Prestige S

Detaljer

Head Graphene 360+ Prestige S är ett tennisracket som, precis som flera av de andra i denna kollektion har en god kombination av kraft och precision.

Detta racket inkluderar givetvis flertal tekniker som förbättrar dess prestanda, och det är dessutom ett av de lättaste i kollektioner vilket gör den mer lättmanövrerad. Dess större blad innebär ett större sweet spot, ökad precision, och ett mer förlåtande racket.

Tack vare dess Graphene 360+ teknik uppnår racket högre precision och en bättre energiöverföring. Den ökade flexibiliteten är också uppskattad då den ger en bättre touch på bollen. Precis som alla andra racketi denna kollektion använder den sig av SpiralFibers som bidrar till en renare känsla i slag och ökad komfort.

Strängsystemet på 16×19 ger dessutom bättre möjlighet till stor sving och mer spin i dina slag.


Head Graphene 360+ Prestige Mid

Detaljer

Sist men inte minst har vi Head Graphene 360+ Prestige Mid som är ett utmärkt tennisracket för erfarna spelare som uppskttar ett racket som ger fantastisk kontroll och precsion.

Detta racket är ett riktigt kontrollracket, vilket är delvis bidraget från dess mindre blad. Givetvis återfinns Graphene 360+ tekniken som bidrar till ökad precision och energiöverföring. Den ökade flexibiliteten ger också bättre touch i varje slag.

Sist men inte minst har den SpiralFibers i den nedre delen av racketens blad som dämpar stötar och ger en renare bollträffskänsla för optimerad komfort.


 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ongoal välkomnar alla nya kunder med 10% rabatt!
Ongoal välkomnar alla nya kunder med 10% rabatt!