Head Padel Pro S Recension – Bästa Padelbollen?

Head Padel Pro S är en av de mest populära padelbollarna i världen. Som du säkert vet tillverkar Head två stycken bollar under denna serie – Padel pro och Padel pro S. Men varför tillverkar två bollar?

Head Padel Pro S är den officiella bollen for World Padel Tour. Head började med Head Padel Pro, och detta är en högprestationsboll för alla spelare. Men med utvecklingen av sporten och åskådares förväntningar släppte Head sedan Padel Pro S.

Head Padel Pro S är en lättare och samtidigt hårdare boll med mer tryck än Padel Pro bollen. Denna boll är utformad för att spelas med i områden nära havsnivån med fuktighet och för att upprätthålla ett bra tempo i spelet. Något som är värt att veta är dock att skillnaden är och upplevs som stor mellan dessa två bollar.

Alltså, om du vill ha ett långsammare spel bör du välja Head Pro men om du föredrar snabbt spel med högt tempo bör du välka Padel Pro S.

Padel Pro S är utvecklad tillsammans med profesionella padel spelare. Det anses vara det perfekta valet för spelare som letar efter en något snabbare och mer livlig boll. Denna boll har maximal kontroll och är perfekt för träning och tävlingar. S-varianten har samma goda kvalitet som HEAD Padel Pro, men den här bollen är ännu snabbare. Detta gör padelspelet ännu mer explosivt.

Köp Head Padel Pro S padelbollar

Head Padel pro s padelboll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ongoal välkomnar alla nya kunder med 10% rabatt!
Ongoal välkomnar alla nya kunder med 10% rabatt!