Head Padel Pro Recension – Bästa Padelbollen?

Head Padel Pro är en av världens, om inte världens, mest populära padelboll.

Head Padel Pro är den officiella padelbollen till World Padel Tour och är en premiumboll som erbjuder maximal prestation. Detta är en padelboll med bra kontroll och lång hållbarhet.

Den är utformad för att erbjuda maximal prestation och har en förstärkt gummikärna. I dess yttre skall har den en blandning av material som ger bra studs och lång hållbarhet.

Om du vill spela med samma boll som proffsen använder är detta helt klart en boll som du bör investera i.

Head Padel pro och Head Padel Pro S

Som du säkert vet finns det både Head Padel Pro och Head Padel Pro S. Den förstnämnda släpptes först, men i och med utvecklingen av sporten släpptes Pro S. Denna boll är lättare och har mer tryck vilket ökar studsen och skapar ett spel med högre tempo och mer explosivitet. Dessutom är den utformad för att användas i områden nära havsnivå med luftfuktighet.

Med det sagt är Head Padel Pro S bättre om du vill ha ett smabbare spel med högre tempo. Head Padel Pro anses således vara en “standardboll” i form av att du får ett mer normalt tempo. Båda bollarna är oavsett extremt bra och har mycket hög kvalité.

Om du vill ha ett långsammare är Head Pro ett bra val, men om du föredrar ett snabbare och mer explosivt spel kan du välja Head Padel Pro S. Båda är extremt bra padelbollar, så det handlar helt enkelt om smak och preferens.

Köp Head Padel Pro padelboll

Köp Head Padel Pro S Padelboll

Head Padel pro s padelboll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ongoal välkomnar alla nya kunder med 10% rabatt!
Ongoal välkomnar alla nya kunder med 10% rabatt!