Head Graphene 360+ Delta Motion Padelracket Recension

Head Graphene 360+ Delta motion är ett padelrack som har fått riktigt positivt bemötande och recensioner. Och det är lätt att förstå varför när man plockar upp racket och spela med det.

Head Delta Motion är designat med en större sweet spot och en riktigt snygg design.  Den inkluderar en mängd olika tekniker och innovationer som hjälper till att förbättra dess prestanda.

Head Delta Motion är den lättaste spaden i Head -kollektionen – därav dess namn, som är ämnad att reflektera den fria rörelsen racket ger samt dess utmärkta manövrerbarhet.

Head Graphene 360+ Delta Motion

Delta Motion kommer att vara en stor hjälp för att vinna över din motståndare. Den har en vikt på 355 gram och kommer med en sportig unisex -design. Racket lämpar sig för ett brett spektrum av spelare. Med sin lätta vikt erbjuder Delta Motion god manövrerbarhet och tack vare dess diamantform även enkel tillgång till kraft! Racket erbjuder dessutom en medelbalans vilket går väl tillsammans med dess lägre vikt.

Graphene 360+ utgör rackets strukturella bas, strategiskt placerad i ramen och sträcker sig in i rackethuvudet. Denna extra teknik stärker ramen, ger större stabilitet och optimerad energiöverföring från racket till boll.

Delta Motion har en grov yta, känd som Extreme Spin, vilket gör det lättare att generera skruv med varje skott. Delta Motion har en större sweet spot vilket gör den något mer förlåtande.

Racket är designat med en ttexturerad gummiyta och Graphene 360+ -tekniken som kännetecknar Graphene 360+ kollektionen.

Delta Motion Tekniker


Anti Shock Skin

Detta unika polymermaterial har gjort det möjligt för HEAD att skapa ett ramskydd som garanterar ultimat racketskydd. Denna speciella folie garanterar inte bara högre hållbarhet utan säkerställer också förbättrat repmotstånd.

Graphene 360+

Graphene 360 ​​bildar racketens strukturella bas, strategiskt placerad i axeln och sträcker sig in i rackethuvudet. Det stärker ramen, ger större stabilitet och optimerad energiöverföring från racket till boll. Som namnet antyder innebär detta användandet av grafen som material.

Grafen är ett material som har en  extraordinär prestanda som ökar uthålligheten och garanterar bästa prestanda i varje slag. Head har dessutom designat grafenet med innovativa spiralformade fibrer för att uppnå större flexibilitet och en renare känsla i slagen.

Power Foam

Power foam ger optimerad Sweet Spot. För detta racket har HEAD utvecklat Optimized Sweet Spot för att anpassa varje borrmönster till varje rackets särdrag.

Det nya gummit som används har skapats från det framgångsrika N2 -gummit, som i sin tur har blivit förbättrat med högre densitet och snabbare minne för att förbättra känslan och ljudet.

Extreme Spin

Extreme spin innebär att racket har en grov yta med cirkulär form för extra skruv i slagen vilket hjälper dig att spela ett mer tekniskt spel.

Smart Bridge

Unikt designad bro för att optimera rackets spelbarhet. Smart bridge tekniken är ämnad att öka stabiliteten och soliditeten i strukturen och anpassar sig dessutom till varje spelares behov.

Tailored tube

Varje rördel är individuellt tillverkad för att varje racket ska fungera optimalt.

Slutsats

Head Graphene 360+ Delta Motion är ett padelrack som är perfekt för avancerade attackspelare som söker maximal kraft med lätthet, för att uppnå kraftfulla avslut. Heads Smart Bridge anpassar känslan av padelracket till spelarens spelstil, förbättrar balansen och maximerar beröring och komfort.

Graphene 360+ -tekniken kombinerar kraft och stabilitet med spiralfibrer för förbättrad flex och slagkraft. Det är designat med grafen placerad vid viktiga punkter på ramen för att optimera energiöverföring till bollen. Extreme spin är den grova beläggningen på racketansiktet som hjälper till att uppnå mer skruv och möjliggör ett mer tekniskt avancerat spel.

Dessutom ger Delta Motion dig obegränsad praktisk kraft tack vare det mjuka gummit, dess grova yta och Graphene 360+ -teknologi. Detta racket kommer att vara en stor hjälp för att besegra alla motståndare.


Specifikationer

  • Vikt: 355 gram (+/- 10)
  • Balans: 272 mm
  • Huvudform: Diamant
  • Bredd: 38 mm
  • Kärnkomposition: Power Foam
  • Ramkomposition: 100% kol
  • Nivå: Avancerad

“Delta Motion kommer att vara en stor hjälp för att slå din motståndare. Med en vikt på bara 355 gram är denna modell med en djärv unisex -design lika ostoppbar som sina föregångare. Det ger dig också obegränsad kraft tack vare den mjuka texturerade gummiytan och Graphene 360+ -tekniken.”


Head Graphene 360+ Delta Motion Padelracket

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ongoal välkomnar alla nya kunder med 10% rabatt!
Ongoal välkomnar alla nya kunder med 10% rabatt!