Head Graphene 360+ Delta Hybrid Recension – Bästa Padelracket?

Head Graphene 360+ Delta Hybrid är ett padelracket för ultimat kraft. Det är ett racket med enorm kapacitet och enormt hög kvalité. Med det sagt passar det bäst för avancerade och erfarna spelare.

Racket har en diamantform och tack vare den höga balansen mot spetsens spets och dess sweetspot är den bäst för kraftfulla slag på banan. Racket verkligen glänser med sin förmåga att generera hastighet, kraft och kraft i varje offensiv träff.

Ramen är tillverkad i kolfiber för att garantera maximal stabilitet som dessutom får lätthet och rörlighet genom att integrera Graphene 360+ vilket gör det möjligt att ha maximal kraft. Dess inre kärna består av ett Power Foam-gummi. Ytan innehåller ett hybridmaterial för en unik och oöverträffad kontroll

Dess yta har en “skrovlig” yta vilket möjliggör mer spin. På bryggan mellan greppet och padeln finns en så kallad Smart bridge vilket ger stabilitet och minskar vibrationer.

Racketen är inte idealt för defensivt spel men det fungerar.  Padelracketen beter sig smidigt och kraftfullt samtidigt som den visar stor stabilitet.

Specifikationer

  • Speltyp: för avancerade och erfarna spelare
  • Konstruktion: kolfiber och Graphene 360+. Kombinationen av den effektiva Graphene 360-tekniken optimerar energiöverföring med spiralfiber som ger en ren och elastisk effekt.
  • Yta: skrovlig
  • Form: diamantform
  • Kärna: Power Foam-gummi. Detta är ett mjukt gummi som genererar mer fart och kraft

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ongoal välkomnar alla nya kunder med 10% rabatt!
Ongoal välkomnar alla nya kunder med 10% rabatt!