Head Delta Elite Graphene 360+ Recension – Bästa Padelracket?

Head Delta Elite Graphene 360+ är ett padelracket som passar för frekventa padelspelare som vill höja sin spelnivå. Vad som utmärker det är dess Graphene 360+ -teknologi, vilket ger racketen extra stabilitet vid slag, vilket bidrar till hårdare skott.

Racket har ett optimalt sweetspot som bifrar till kraft och kontroll. Den har också god viktfördelning för extra stabilitet.

Som du ser har racket en smart bridge design som är en unikt formad bro mellan hantaget och bladet för att optimiera dess spelbarhet.

 

Kärnan är gjord av power foam som bidrar till extra kraft, och konstruktionen är rörformad för förbättrad flex och känsla. Racket har en diamantform.

Head Delta Elite Graphene 360+ har ett nytt arrangemang av hål med variabel storlek tillsammans med C-ringsystemet som ger större sweet spot – mer tolerans, komfort och kontroll, och större styvhet vid slag.

Head släpper hela tider nya versioner och nya årsupplagor, inklusive av detta racket.  Detta är ett padelracket med en diamantformad design, som ger den en mer expanderad sweet spot och en något förskjuten balans mot toppen. Det är lämpligt för de spelare som gillar kraft eftersom det är ett kraftfullt racket som hjälper dig att distribuera ditt mer aggressiva spel utan svårighet och utan obehag.

Det är ett racket som är gjort av grafen för en utmärkt hållbarhet och hållfasthet. Denna modell är mer bekväm, hanterbar och kraftfullare än sin föregångare tack vare Graphene 360+ i ramverket för att generera extrem kraft.

Som den viktigaste nyheten lyfter vi fram den senaste Graphene 360+ -teknologin, ett system som ökar uthålligheten och säkerställer bästa prestanda i varje slag. Det har också Smart Bridge-systemet i hjärtat, vilket ökar stabiliteten och soliditeten i strukturen och anpassar området till varje spelares behov.

Dess design domineras av metallgrått, rött och mörkgrått. Varje yta på spaden har hanterat färgerna på olika sätt och kombinerar alltid de tre nämnda nyanserna.

Specifikationer

  • Form: diamant
  • Vikt: 360 gram
  • Tjocklek: 38mm
  • Ytmaterial: glasfiber
  • Kärna: ultrasoft skumkärna
  • Ytstorlek: 475cm²
  • År: 2019

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ongoal välkomnar alla nya kunder med 10% rabatt!
Ongoal välkomnar alla nya kunder med 10% rabatt!