Dunlop Aero-Star Padelracket Recension – Fantastisk Kollektion från Dunlop

Dunlop Aero Star är en kollektion av padelracket som är högt uppskattade för deras utmärkta prestanda. Dessutom har Dunlop skapat variationer av ursprungsracket i kollektionen med aningen olika prestanda för att passa alla typer av spelare. Detta är en god nyhet eftersom det innebär att alla kan ta del av fördelarna och prestandan som Dunlop Aero Star erbjuder, samtidigt som de får ta del av ett padelracket som passar deras spelstil.

Överlag har alla racketarna i kollektionen liknande prestanda och använder sig av samma teknik. Skillnaden är mindre variationer som har påverkan på hur det spelar.

Dunlops Aero Star kollektion kan sammanfattas som racket som erbjuder fantastisk kvalité och och är mycket prisvärda.

Babolat Aero-Star recension

Kollektionen innehåller följande racket:

  • AERO-STAR TEAM
  • AERO-STAR PRO
  • AERO-STAR LITE
  • AERO-STAR JNR
  • AERO-STAR

Som diskuterat har samtliga dessa racket fler likheter än olikheter, och därför ska vi först blicka på kollektionen i helhet.

Vad som sticker ut med Babolat Aero Star är kvaliteten på dess blad, där det använder exklusiva material som garanterar bästa prestanda för sina användare.


Likheter och skillnader bland racketarna

Dunlop presenterar racketarna med en diamantformad form med en hög balans som naturligt kombineras med en hög balans och en sweet spot som ligger i det övre området, så att offensiva träffar är lättare att träffa och aggressiva skott blir mer utmanande för motståndaren.

Dessa high-end-modeller riktade till spelare med en avancerad eller professionell nivå kommer att glädja alla som gillar att utveckla en attackpaddel.

Sammansättningen av samtliga racket är 100% kolfiber i japanskt kol där både ram och träffyta är tillverkat i detta material. Det är en av de bästa på marknaden, som bidrar till utmärkt kvalitet och fantastisk spelkänsla.

Ansiktet är dessutom tillverkat i det lyxiga materialet 12K kol för modellerna Aero Star Pro, Aero Star och Aero Star Lite vilket garanterar maximal effekt för varje slag.

Samtidigt finns det alla de gemensamma egenskaperna som delas av dessa racket, vilket inkluderar Ultra Grip -systemet vilket genererar en större effekt på slag som gör att du kan vara mer tydlig i attackåtgärder. Fortsättningsvis är Aero Star designat med Tri-Clamp, som ger stabilitet, ökad kontroll och minimering av luftmotstånd för ökad svinghastighet.


Prestanda och specifikationer

Racketarna har super-premium 12K kolkonstruktion med japansk kol för maximal konsistens och prestanda i alla slag.

Ny exklusiv form med diamanthuvudform för en bredare sweet spot högst upp på racket för maximal effekt i alla attackerande skott.

Racketarna har en applicering av högkvalitativt japanskt kolmaterial i ramkonstruktionen för maximal prestanda och ultimat konsistens.

Förstärkt konstruktion

Strukturell förstärkning applicerad runt rackets broområde vilket ger extra stabilitet och kontroll med lägre luftmotstånd för ökad svinghastighet och manövrerbarhet.

Lägg mer skruv med dina slag

Uppnå mer tekniska slag tack vare en texturerad finish på racketarnas yta, vilket ger ökad skruveffekt och ett mer tekniskt spel..

Attackera med kraft

Revolutionerande nytt hålmönster med olika håldiametrar fokuserade över viktiga slagzoner för maximal effekt i alla attackerande skott.

Spela med kraft, kontroll och komfort

En gummiimpregnerad EVA kärna med medelhög densitet kombineras med ett tredelat ansiktsmaterial och Dunlops unika hartsystem.

Power Holes

Racketarna har så kallad Power Holes utformning vilket innebär att hålens placering och varierande håldiametrar är strategiskt utförda för att uppnå maximal kraft och bätttre respons i dina slag.

Kärna

Kärnan i samtliga racket i denna serie är Pro EVA. Detta är ett ett gummi-impregnerat medelfast skum. Vad som dock skiljer dem åt är att styvheten är olika på de olika modellerna.

Frame protection

Dunlop har inkluderat en så kallad frame protection för att skydda racketarna mot stötar och skador, känt som DFPS (Dunlop Frame Protection System). Detta kommer i form av en transparent skyddstejp på ramen. Även om detta är bra är det fortfarande rekommenderat att du också använder ett ramskydd. Vidare har inte Aero-Star Team Dunlop Frame Protection System.

Tri-Clamp

Tri-clamp teknologin är en av de viktigaste teknologierna i dessa racket. Denna återfinns runt bryggan mellan handtag och träffytan. Konstruktionen syftar till att ge ytterligare stabilitet, styvhet och kontroll till alla rack i kollektionen.

Ultra Grip

Träffytorna på dessa racket har en truktur som Dunlop kalla Ultra Grip. Dettaa gör att du får bättre grepp och därmed kan uppnå mer spinn och skruv på padelbollen. Det enda racket som inte har ultra grip funktionen är Aero-Star Team.


Dunlop Aero Star racketform

Något som utmärker Dunlop Aero Star padelracketarna är att samtliga har en ny hybridform mellan dropp och diamant. Resultatet är att de får en bredare sweetspot mot toppen av racket och en balans som ligger medel i racket. Dock har Pro-versionen en högre balans än de andra racketarna i serien för att göra den mer lämplig för avancerade och offensiva spelare, även om hybdridformen är densamma.

Skillnader mellan olika modeller

När det gäller kärnan delar både Aero -star och Aero Star Pro samma sak: ProEva. Den är styv i densitet, vilket kommer att öka bollens kraft med en kompakt och exakt känsla så att du kan få ut det mesta av offensiven.

Aero Star Lite har en Ultra Soft -kärna, ett gummi som kännetecknas av dess mjukare känsla och förbättrar bollens utmatning, vilket ökar spelkänslan. När det gäller balansen har Aero Star och Aero Star Lite en medelhög balans för att lättare behålla kontrollen, medan Aero Star Pro självklart har en hög balans som förbättrar kraftfulla slag. En annan av de största skillnaderna är dess vikt: den tyngsta är Pro med 370 gram, medan den mest smidiga (även om den är mindre kraftfull) är Aero Star Lite, med 350 gram.

När det gäller designen har alla racket i kollektionen en aggressiv och elegant stil. De består av en svart bakgrund som reflekterar kolfiber, som används för att presentera varumärkets logotyp i rött som återspeglar aggressiviteten hos den kraft de tillhandahåller.

Dessa modeller är ganska lika vid ett första intryck men ändras beroende på hur du vill närma dig ditt anfallsspel. Om du vill ha ett racket med ren kraft, är det ideala racket Aero Star Pro, som är styvare och tyngre, kommer att ta kraften till sitt maximala uttryck. Om det du letar efter ett racket som är anpassat lite mer balanserat anfallsspel kommer Aero Star att vara det perfekta, men om det du vill ha är ett anfallsspel som sticker ut för sin komfort skulle Aero Star Lite vara det bästa alternativet eftersom det är det mjukaste.

Om kraft är din spelstil och attack är din främsta fördel, kommer Dunlop Aero Star kollektionenatt vara bra alternativ för att ta din paddeltennis till nästa nivå. Dessutom,om du behöver små nyanser, borde du veta vart du vill rikta ditt spel genom att välja den variation av racket som passar just dig bäst.

Dunlop Aero-Star

AERO-star är den nya och mer lättspelade versionen av Dunlops toppmodell AERO-Star PRO som används av WPT-spelaren Ramiro Moyano.

Dunlop Aero Star har en super-premium 12K kolkonstruktion med japansk kol för maximal konsistens och prestanda i dina slag.

Den inkluderar givetvis Dunlops främsta tekniker och egenskaper vilket inkluderar Tri-Clamp-förstärkning som ger stabilitet för ökad kontroll och minskat motstånd för ökad svinghastighet. Den har en exklusiv form med ett diamanthuvudform för en bredare sweetspot på toppen av racket för maximal effekt i alla attackerande skott.

Egenskaperna hos samtliga racket i Aero Star kollektionen kan sammanfattas på följande sätt:

  • AERO-STAR TEAM: Lättspelat rack med skön spelkänsla. Se senaste priset här!
  • AERO-STAR PRO: Topptung modell med högre vikt och högre styvhet som passar offensiva och erfarna spelare. Se senaste priset här!
  • AERO-STAR LITE: En lättare version med en vikt på enbart 250 gram. Även utrustad med en mjukare kärna. Resultatet är ett lätthanterat och förlåtande racket som passar utmärkt till nybörjare och mindre erfarna spelare. Se senaste priset här!
  • AERO-STAR JNR: Rack som är utformat speciellt för juniorer mellan 8-12 år. Den har en droppform och en vikt på 320 gram. Se senaste priset här!
  • AERO-STAR: Medelvikt på 365 gram, för övrigt ett bra allround rack som erbjuder stor mångsidighet. Se senaste priset här!

Köp Dunlop Aero-Star racket


Dunlop Aero-Star Team


Dunlop Aero-Star Pro


Dunlop Aero-Star


 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ongoal välkomnar alla nya kunder med 10% rabatt!
Ongoal välkomnar alla nya kunder med 10% rabatt!