Vad är Cartri Padel? Komplett Guide & Historia Till Cartri

Cartri är ett padelvarumärke som har ökat i popularitet i padelmarknaden under de senaste åren. Det är ett padelmärke som fokuserar på spelare och som förstår spelares behov och önskemål. De vet hur man tillverkar och utvecklar högkvalitativ padelutrustning som erbjuder hög prestanda.

Cartri-konsumenten fokuserar på sin fysiska form och om att prestera tillräckligt både på och utanför banan vilket är skälet till att de väljer Cartri som det främsta padelmärket. Spelare väljer Cartri för att märket förstår deras behov; kvalitet, komfort och design och de skapar plagg som följer dem, överträffar förväntningar och lever upp till spelares förutsättningar.

Cartri grundades 2003 och består av ett ungt team. Deras huvudmål är att möta varje kundbehov både på och utanför banan.

De arbetar varje dag för att tillhandahålla den senaste tekniken inom tyger och de mest innovativa materialen, för att uppnå den bästa kvaliteten på marknaden och vara ett av de frästa valet på marknaden. De baserar sina designer på den vanliga träningen av padeltennis och livsstilen hos dess utövare. De observerar deras rörelser på banan och deras huvudsakliga behov.

Se Cartris kollektion av padelrack

Cartris huvudkontor ligger i Spanien och det är därifrån all utveckling av deras produkter sker.

Enligt Cartri själva har Cartri “sedan 2003 haft haft siktet inställt på att möta och tillgodose spelarens förväntningar och behov”

De “arbetar varje dag för att tillhandahålla den senaste tekniken inom rackettillverkning och de mest innovativa materialen, uppnå marknadens bästa kvalitet och vara våra kunders huvudval. Vi bygger vår design på vanliga praxis med padeltennis och deras följares livsstil, och observerar deras rörelser på banan och deras huvudsakliga behov.”

Grundat 2003 är det ett av de yngre padelvaruärkena på markanden, men definitivt inte ett av de yngsta. Bullpadel, till exempel, grundades 1995. Även om Cartri inte har fått genomslag i Sverige såsom andra märken håller deras produkter en riktig hög kvalitet och prestanda.

Utforska Cartri kollektionen här!

Cartri tillverkning

Cartri tillverkar sina padelrack i Spanien, mer specifikt Elche, Alicante. Detta är en av de främsta sakerna som utmärker Cartri från många av sina konkurrenter. Till skillnad från många andra padelmärken som tillverkar sina racketar i Asien så tillverkas alla Cartris racket i Spanien. Detta gör givetvis att racketarna blir lite dyrare, men det reflekteras också av dess kvalitet.

Cartri padelrack

Cartri erbjuder en stor kollektion av padelrack för alla nivåer, från nybörjare till elit och för alla behov och preferenser.  Som nämnt erbjuder de en väldigt hög kvalitet och kan klassas som premiumracket. Faktum är att Cartris padelrack är bland de mest exclusive preiumracketarna på marknaden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fynda Padelutrustning på senaste Kampanjerna!
Fynda Padelutrustning på senaste Kampanjerna!