Bullpadel Vertex 03 CTR Padelracket Recension & Guide

Bullpadel Vertex 03 CTRL, eller “Control” är, som namnet antyder, kontrollversionen av Bullpadel Vertex 03 som används av den argentinska spelaren Fede Chingotto. Det är ett racket som fokuserar på det praktiska och precisionsspelet. Den har också den nya Air React Channel-tekniken från 2021 och alla system för Maxi Sánchez-racketen. Den enda skillnaden är att den är lågbalanserad med en rund form så den större sweet spot kan ge mer kontroll. Det är ett utmärkt racket för proffs.

Med Bullpadel Vertex 03 CTR kan avancerade spelare vara säkra på att placera bollen med precision med Bullpadel Vertex 3 CTR Padel Racket.

Den viktigaste uppgraderingen med detta racket för 2021 är att den runda ramen nu har Air React Channel-teknik för att öka energiåtergången samt stabiliteten, vilket resulterar i bättre kraft. För att optimera prestandan ger den grova Topspin-ytan dig enkel tillgång till effekter, medan Vibradrive- och Hesacore-systemen minskar vibrationerna för bättre armkomfort. Designat för professionella och avancerade spelare, CustomWeight-systemet låter dig anpassa vikten och göra de ändringar som behövs för att perfekta ditt spel. Syftet med denna teknik är att låta dig anpassa och justera vikten och balansen på ditt racket med viktskivor.

Notera att custom weight systemet kan appliceras på både skyddet och greppet, men det ingår ej.

För att minska oönskade vibrationer har den dessutom Hesacore teknik. Denna teknik är framförallt viktig för att minska ansträngning, vibrationer och risken för skador. Utöver detta har Bullpadel Vertex 03 CTR dessutom Vibradrive system för absorption av vibrationer och nervkanaler på sidan av bladramen.

Bullpadel Vertex 03 CTR Tekniker

XTEND CARBON 12K: Xtend Carbon fiber använder bixialt sammanflätade kolfiberband. Tack vare detta uppnås större motstånd, styvhet och mindre vikt, eftersom den är 20-30% lättare än vanliga kolfiber.

Multieva: Den nya MultiEva kärnan består av 2 densiteter, det yttre lagret av gummit är mer kompakt och reagerar mot snabba bollar som ger större effekt. Det inre lagret med lägre densitet reagerar på långsammare bollar och får mer kontroll när du slår.

Air React Channel®: Detta är en aerodynamisk ram där luften passerar genom bladets hjärta genom en ihålig kanal, vilket skapar en fastare, smidigare och lättare struktur på samma gång. Hjärtstrukturens fyra armar genererar en kraftfullare och snabbare reaktion när slaget accelereras och större kontroll när bollen placeras.

Förberedelser: Ju snabbare racket rör sig genom luften, desto mer accelerationshastighet kan du skriva ut på bollen. Armarnas håligheter tillåter luftflöde, vilket gör ett mer aerodynamiskt och lättare blad.

Impact: Den nya ramen som bildas av fyra armar vid hjärtat ger större fasthet till bladets struktur, vilket ger en större reaktion av energiåtergång när man slår, vilket resulterar i en högre bollutgångshastighet.

Vertex: Vertex-hjärtat innehåller fördelar vikter och krafter som eliminerar vibrationer, minskar torsion och ökar styvheten, tillsammans med sin diamantform, det underlättar en solid volley och maximal kraftträffar.

Grip custom weight: Detta system är placerat i manschetten eftersom det har ett lock som kan ersättas med ytterligare 5 eller 10 gram. Den tillåter dig att ändra vikten och balansen på racketen, uppnå större kontroll, kraft eller balans beroende på varje spelares behov. (Ingår ej)

Metalshield: Detta skydd tillverkat av aluminiumlegering med reducerad vikt, ger stor motståndskraft mot stötar och skyddar bladets ram på en ytlig och strukturell nivå. Den är förankrad i ramen med ett speciellt lim av stor konsistens, vilket undviker att borra hål i ramen.

VIBRADRIVE: Vibradrive är ett greppmonteringssystem där ett stycke gummi med hög elasticitet sätts in och delar det på mitten. Denna pjäs absorberar de flesta vibrationer som produceras i spelet, speciellt vid off-center träffar.

Specifikationer

  • Vikt: 365 – 380 gram
  • Form: Rund
  • Balans: Låg
  • Bredd: 38 mm
  • Kärna: MULTIEVA
  • Ram: XT-Carbon-12K
  • Nivå: Avancerad
  • Skydd: Aluminium

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ongoal välkomnar alla nya kunder med 10% rabatt!
Ongoal välkomnar alla nya kunder med 10% rabatt!