Bullpadel Shake 2021 Padelracket Recension

Bullpadel Shake 2021 är ett racket som tillverkas av ett av de bästa märkena inom pall, Bullpadel. Detta nya racket erbjuder en perfekt blandning av kvalitet och teknik i varje detalj.

Bullpadel Shake 2021 är ett lätt racket för nybörjare som vill ha kontroll. Racket har också en 100% kolfiberram och glasfiberyta. Dess utvidgade kärna gör att slå bekvämt och hoppande.

Bullpadel Shake 2021 är ett padelracket som ger dig maximal komfort och utveckling i ditt spel effektivt och enkelt.

Detta nya padelracket, Bullpadel Shake 2021 syftar till att ge maximal komfort till padelspelare. Racket har en rund form, låg balans och en bred sweet spot som syftar till att ge spelet enkelhet och kontroll på ett grundläggande sätt. Rackets kärna består av EVA gummi och erbjuder en skön spelkänsla i bollslag.

När det gäller utformningen av denna spade är elegant och sportig, med en svart bakgrund som används för att presentera varumärkeslogotypen i blått i mitten av spaden. När det gäller ramområdet består den av en blå färg med brons inre i orange.

Dess glasfiberyta möjliggör lättare bollumatning utan att behöva ta i så mycket i slagen. Dess ram i kolfiber är ett lätt och beständigt material som skyddar padelracket och dess struktur. Dess kärna med semi-mjuk kompositionskärna används för att öka känsligheten och komforten.

Slutsatsen är att detta är ett padelracket som erbjuder utmärkt prestation för nybörjare som vill ha ett högkvalitativt och högpresterande racket som hjälper dig att utveckla ditt spel.

Specifikationer

  • Nivå: nybörjare
  • Ram: kolfiber
  • Racketyta: glasfiber
  • Form: rund
  • Balans: låg

Bullpadel Shake 2021 Padelracket

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *