Bullpadel Pascal Box Padelboll Pump Recension

Bullpadel Pascal Box är en innovativ teknisk uppfinning som är till för att pumpa padelbollar till sitt ursprungliga tryck som när de tas ut från vakkumförpackningen.

Faktum är att padelbollar har ett inre tryck. När du slår och spelar bollar så tappar den ganska fort sitt inre tryck vilket gör att den får en sämre studs. Normalt är det därför rekommenderat att byta ut dina padelbollar efter en match eller två, men problmet är detta är både kostsamt och dåligt för miljön.

Den goda nyheten är att det nu finns en lösning för detta, vilket är Bullpadel Pascal Box padelboll pump.

Detta är en tryckladdare, även känd som trycksättare eller padelboll pump för padelbollar. Det är en cylinder i vilken kulorna sätts in för att återfå sitt optimala tryck. Denna tryckförändring har stora fördelar eftersom den förlänger bollarnas livslängd, förhindrar skador och tar hand om miljön.

PASCAL BOX är det enda systemet som kan återhämta det ursprungliga trycket gång på gång och ge padelbollarna sin urpsrungliga studs.

Pascal Box är ett revolutionerande element för spelare och klubbar, både för påverkan på planeten och ekonomiskt sett. Denna produkt som presenteras nedan väcker frågor särskilt bland klubbarna och borde verkligen fortsätta att utvecklas. Fortsättning följer.

Det är en låda som gör det möjligt att hålla bollarnas tryck för att öka deras livslängd. När vi öppnar en låda med bollar börjar trycket att minska och når en förlust på endast 20-25% redan efter den första matchen.

Högprecisions manometern gör att du kan reglera trycket enligt spelstil och yttre förhållanden (temperatur, fuktighet, höjdpunkt)
Det är en behållare och lock med hög motståndskraft, manometer med hög precision för justering av önskat tryck, universal uppblåsningsventil, säkerhetsventil och pump.

Först och främst valdes inte ordet Pascal Box av en slump, Pascal var enheten för tryckmätning.

Det är genom bollens porer som trycket sätts in. Bollen påverkas inte negativt av detta utantrycket förblir bra och du genom att pumpa upp dina padelbollar regelbundet kan du använda dem tills dess yttre filt slits sönder.

Pascal box finns både i en cylinder med plats för 3 bollar eller en kub med plats för 70 bollar. När det kommer till 70-bollarsbehållaren måste du ansluta den till en kompressor och låta trycket tränga in i exakt 2 minuter och 20 sekunder. En manometer berättar det inre tryck som du kan justera. För cylindern med 3 kulor erhålls detta tryck med en enkel cykelpump.

Alla padelbollar passa i Pascal Box, både tennis och padel. Med detta partnerskap mellan Pascal box och Bullpadel har dock Bullpadel utvecklat en högkvalitativ boll som anpassar sig perfekt till Pascal Box. Bullpadel påvisade att denna höll i hela l 20 matcher på 1 timme 30 minuter innan den kastades på grund av den för slitna filten.

Genom att använda Pascal Box kommer du att behöva köpa färre padlebollar och därför ukunna minska dina koldioxidutsläpp. Vidare kommer du att kunna spela med bollar som erbjuder god studs som när de var nya hela tiden. Du minskar ävens skaderisken genom att spela med bollar som har rätt tryck.

Med detta sagt, Bullpadel Pascal Box Padelboll är helt enkelt ett måsta för alla padelspelare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sveriges nya Padelforum är äntligen lanserat! Gå med Nu!
Sveriges nya Padelforum är äntligen lanserat!