Black Friday Rea på Tränings- och Friluftsaktiviteter i Norge

Är du intresserad av att träna eller delta i olika friluftsaktiviteter i vårt vackra grannland Norge? Med sin ståtliga natur, fjordar och berglandskap har Norge ett stort utbud av friluftsaktiviteter att erbjuda resenärer från alla håll i världen. I det vackra landskapet i Norge kan man vandra, cykla, skida och paddla både med en guide och utan, för att nämna några av de aktiviteter man kan göra i en fantastisk miljö.  

En resa, med flyg, hotell och kanske guidade aktiviteter kan dock kosta stora pengar, därför har vi på ReviewsBird ett tips till dig; Sök efter tränings- och friluftsaktiviteter i Norge till ett billigare pris på Black Friday.

Black Friday är den största rea- och shoppingdagen i USA som genom e-handelns utveckling spritt sig ut över resten av världen. Idag är Black Friday också en stor shoppingdag i Skandinavien vilket innebär att de flesta företag även uppmärksammar dagen med fantastiska specialerbjudanden och rabatterade priser.

Black Friday infaller fredagen efter Thanksgiving i USA. Dagen är ingen officiell lediga dag men som klämdag har det lett till att många skolor och arbetsplatser är stängda den dagen. Eftersom Thanksgiving är en stor familjehögtid reser många till sina släktingar för att fira tacksägelsen.

Redan på 1800-talet påbörjades en tradition som så småningom skulle utvecklas till den Black Friday vi har i dag. På 1960-talet lade man märke till att fredagen efter Thanksgiving lockade folk till att starta julhandeln och butiksägare började locka kunder till sin butik genom att erbjuda produkter till rabatterade pris och Black Friday föddes. Så småningom växte rean och spred sig. Numera är Black Friday startskottet för julhandeln världen över och den följs av Cyber Monday, en readag för speciellt nätshopping., måndagen efter Black Friday.

Hitta upplevelsepresenter under Black Friday i Norge

Till Norden spred sig Black Friday först på 2010-talet i samband med att näthandeln utvecklades. Black Friday i Norge  var år 2013 en stor framgång då näthandeln på Black Friday ökade med nästan 150 % i jämförelse med en vanlig fredag. Efter detta har fler och fler företag uppmärksammat dagen och fler och fler kunder utnyttjat specialerbjudandena. I Norge handlar man bland annat julklappar, elektronik och upplevelser på Black Friday.

Ett riktigt bra tips inför den stundande julen och med tanke på Black Friday är att ge dina nära och kära en upplevelse i julgåva, en upplevelse ni kan dela tillsammans och få minnen för livet. Vad sägs om en vandring vid fjordarna tillsammans med din partner? Tänk att dela en underbar picknick och ett glas bubbel med en oslagbar utsikt? Eller vad sägs om att cykla i Norges vackra nationalparker tillsammans med hela familjen?

Eller hur skulle det vara med en aktivitetsresa tillsammans med bästa kompisarna. Vem man än väljer att resa med så blir den resan nog oförglömlig, med magiska fjordar, gröna dalar och snötäckta berg erbjuder Norge den vackraste natur man kan tänka sig och detta kan man dessutom kombinera med Black Friday. Man kan nämligen hitta fantastiska erbjudanden på liknande resor i Norge på Black Friday! 

Men hur ska man då gå till väga för att hitta ett bra erbjudande på Black Friday? Det är lönsamt att man bekantar sig med utbudet av upplevelser man är intresserad av i god tid. Det är bra att veta vad en sådan resa kostar i normala fall, så att man verkligen vet om erbjudandet på Black Friday är lönsamt. Om man hittar ett par alternativ av intressanta resor innan Black Friday är det lätt att surfa sig fram till de rätta nätsidorna på själva readagen. De bästa erbjudandena brukar gå först så man ska inte vänta för länge. De bästa erbjudandena kan fälla hela nätbutiker om det vill sig.

Ett annat tips är att ta reda på i förhand, om möjligt, vilka specialerbjudanden de företag du är intresserad av erbjuder i anknytning till Black Friday. Det kan man göra genom att prenumerera på nätbutikens nyhetsbrev. På så sätt får du ofta information om olika erbjudanden i god tid. Om man inte vill prenumerera på nyhetsbrev kan man också besöka de olika nätbutikerna innan. De kan göra reklam om kommande rabatter.

Hur man än väljer att göra så är ytterligare ett tips att vänta med stora inköp fram till Black Friday. Det kan plötsligt vara så att du sparar hundratals kronor endast beroende av vilken dag du gör inköpet. Om du är sugen på en resa till Norge, en resa med inslag av olika aktiviteter och motion kan du göra klokt i att vänta ett litet tag ännu innan du bokar, till den sista fredagen i November och Black Friday!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ongoal välkomnar alla nya kunder med 10% rabatt!
Ongoal välkomnar alla nya kunder med 10% rabatt!