Bästa Tennisväskan – 12 Bäst I Test [Lista & Tips]

En tennisväska är en viktig komponent i ditt tennisspel. Din tennisväska kommer att förvara allt du behöver för en lång match på banan och skyddar dina mest uppskattade tennisracketar så att du kan spela utan bekymmer. När du ska köpa en tennisväska finns det många saker att tänka på innan du köper. Funktion, stil och design är tre huvudkomponenter när du handlar racketväskor, tennisryggsäckar eller tennisväskor.

I denna artikel går vi igenom de bästa och mest populära tennisväskorna på marknaden. Men innan vi gör det ska vi kika närmare på allt du behöver tänka på när du ska köpa en tennisväska.

Inte alla väskor är skapade lika och inte alla har de funktioner du behöver för den typ av spel du spelar. För stor väska är lika stort misstag som för liten väska. Utvärdera din utrustning och handla en väska med dina behov i åtanke.

Hur många tennisracketar kommer du att förvara i din väska?

Tennisväskor kan rymma allt från 1-2 tennisracketter åt gången eller upp till 15 tennisracketar. Om du bara behöver bära ett par tennisracketter åt gången är mindre tennisväskor ett utmärkt alternativ. Om du är en tennistränare eller någon som behöver mer än sex tennisracketer med dig hela tiden, är en 9- till 15-rackets tennisväska det praktiska alternativet. Om du bara bär ett par racketar men behöver plats för dina tennisskor och extra utrustning kan du välja någonting i mitten, såsom en 3-pack eller 6-pack tennisväska.

Hur stor förvaringskapacitet vill du ha?

Förutom hur många racketar du behöver förvara bör du tänka på förvaring för viktiga föremål som tennisskor eller kläder. Många tennväskor erbjuder ett skofack som håller dina tennisskor separerade från resten av väskan. Det finns vissa väskor som har fler tillbehörsfickor än andra. Om detta är viktigt för dig, håll utkik efter fler fickor inuti och utanpå som kommer att lagra allt du behöver.

Hur mycket skydd behöver du för dina racketar?

Om du har betalat mycketpengar för ditt tennisracket, strängar och andra anpassningar, vill du välja en tennisväska som kan skydda din investering. Titta på påsar som har gjutna skal eller termiska racketfack för att minska skador under transport och förvaring.

Hur mycket hållbarhet letar du efter?

Vissa väskor är gjorda av material som är starkare än andra. Att titta på material är viktigt när man letar efter en hållbar väska.

Vilket märke föredrar du?

Ditt favoritracket kom sannolikt med ett racketöverdrag, men nu behöver du en väska för att bära resten av din utrustning. Om du är en varumärkeslojal kund kan det vara passande att köpa samma märke på din väska som på ditt racket. Prince, Babolat och Head har alla ett brett urval av väskor.


Bästa tennisväskorna


Yonex Pro Racketbag 92029 X9

Detaljer

Först ut är Yonex Pro racketbag som är en tennisväska med plats för upp till 9 racketar.  Denna väska erbjuder allt du kan tänkas behöva från en tennisväska och en rad smarta lösningar. Racket har termofack som skyddar dina racket och erbjuder optimala förhållanden för dina racketar. Den har dessutom ett stort fack med plats för all din andra utrustning såsom kläder och bollar. Väskan har dessutom ett seprat fack för dina skor. På utsidan finns desutom ett fack med dragkedja för mindre tillbehör.

För att göra det enklare och mer bekvämt att bära den har den ergonomiska axelremmar som kan justeras.


ZERV Ozone Bag

Detaljer

Zerv Ozone är en tennisväska med plats för två racketar, varav en av dem är ett thermofack för att skydda dina racketar. På sidan har den ett praktiskt fack med blixtlås där du kan förvara diversa tillhörigheter och accessoarer. Som alla bra tennisväskor har den dessutom ett separat fack för dina skor. Facken är utformade för god ventilation vilket reducerar dålig lukt och motverkar fukt.


Yonex Double Racket Bag

Detaljer

Yonex Double Racket bag är en snygg och rymlig tennisväska med två stora fack som rymmer upp till 6 racketar. Den är även designad för att få plats med all din viktigaste utrustning såsom kläder och skor. För att göra det enklare och mer praktiskt att bära har väskan vadderade bärremmar som gör att du kan bära den som en ryggsäck.


Yonex Pro Racketbag 92026EX X6

Detaljer

Yonex Pro Racketbag är en högkvalitativ och modern tennisväska för de som vill ha den allra bästa och med kvalitativa utrustningen. Den är utrustad med thermoguard fack som ger bästa möjliga skydd för dina racket under förvaring och transport. Dessutom har väskan ett stort fack som får plats med alla dina andra tillbehör såsom bollar och skor. På utsidan finner du även ett mindre fack för andra accessoarer och mindre tillbehör.

En bra lösning är att den har ett separat fack för skor vilket gör att du slippar blanda dina smutsiga och kanske svettiga skor med all annan utrustning.

För att göra den praktisk och enkel att bära har den två vadderade och ergonomiska axelremmar samt ett handtag. Detta är en tennisväska som används under turneringar och av toppspelare världen över.


Yonex Pro Racketbag X6 92026EX

Detaljer

Om du gillade väskan ovanför och vad den hade att erbjuda men föredrar en annan färg och utförande, är denna väska någonting för dig. Det är samma väska med samma praktiska funktioner, men i en svart/orange design istället. Den har plats för upp till 6 racketar, erbjuder lång hållbarhet, hög kvalité, och många praktiska fack, inklusive ett thermoguard fack som ger maximalt skydd för dina racketar.


Wilson Roger Federer Team 3 Bag

Detaljer

Wilson Roger Federer Team 3 är en snygg och praktisk tennisväska som har plats för upp till 3 tennisracketar samt andra tillbehör. På väskan finner du Roger Federers autograf då den är tillverkad i samarbete med denna världstsjärna.

Den har ett stort fack som håller alla racketar, samt ett mindre fack på sidan för personliga tillhörigheter och andra småsaker. Allt som allt är detta en utmärkt och högkvalitativ tennisväska för dig som motionsspelar och inte behöver bära med dig ett stort antal racketar.


Babolat Pure Drive X6

Detaljer

Babolat Pure Drive x6 är en tennisväska som erbjuder fantastisk kvalitet och är tillverkad i högkvalitativa och hållbara material.

Den är designad med två stora fack, varav ett är ett termofack för maximalt skydd av dina racketar. Väskan har kapacitet att rymma upp till 6 tennisracketar. Utöver det finns även plats för kläder, skor, och andra accessoarer och tillbehör.

Det bästa med denna väska är att den har ett separat fack med ventilation för dina skor.


Head Tour Team Padel Monstercombi

Detaljer

Head tour team är en utmärkt padel och tennisväska om du har mycket utrustning och behöver förvara och transportera en stor mängd racket och tillbehör. Den är designad med ett separat skofack i botten av väskan som håller dina skor frånskilda från andra tillhörigheter. Den är utrustad med 3 fack med det största i mittet. Här finns plats för handdukar, kläder, och andra viktiga tillbehör.

På vardera sida finns de andra två facken varav ett av dem har Climate Control Technology som skyddar dina racketar från temperatur och fukt. På utsidan av väskan finns även en mindre ficka för dina mindre tillbehör.


Wilson Super Tour 2 Comp Bag

Detaljer

Wilson Super Tour 2 är en snygg och sportig tennisväska med en lite större design. Den har plats för 6-9 tennisracket samt yterliggare två mindre fack för andra tillhörigheter. Ett av de stora facken har även Termoguard vilket säkerställer att temperaturen inte överstiger 25 grader för att skydda dina racketar.

Den har två handtag på toppen, vilket även gör det möjligt att bära väsjan på ryggen.


Yonex 75th Racket Bag 6 PCS BA26AEEX

Detaljer

Yonex 75TH racket back är en snygg och rymlig väska speciellt utvecklad i samband med Yonex’s 75 års födelsedag. V

Den erbjuder stort förvaringsutrymme med plats för all utrustning du kan behöva. Den har två större fack med plats för dina racketar samt ett fack till dina skor, ett fack till dina kläder och ett litet fack till dina tillbehör. På ena sidan finns en lång blixtlåsficka där du kan förvara träningskläder och andra tillbehör.


Wilson Super Tour 2 Comp Large Bag

Detaljer

Wulson Tour 2  Comp är en stor och sportig tennisväska med gott om plats för både tennisracketar och annan utrustning. Denna väska kan rymma upp till 9 tennisracketar i de två stora facken, varav ett av dem är ett termiskt fack vilket håller dina racketar skyddade i en optimal temperatur.

På båda sidor av väskan har du även praktiska extra fack med dragkedja med plats för dina personliga tillhörigheter och tillbehör. Väskan kan lätt bäras bekvämt på ryggen tack vare de två vadderade axelremmarna.


Babolat Pure Aero X9

Detaljer

Sist men inte minst har vi Babolat Pure Aero X9 som är en snygg och stilren tennisväska som är perfekt för all din tennisutrustning. Väskan har 3 fack med termo som bibehåller rätt atmosfär för dina racketar och håller dem skyddade. Väskan har plats för upp till 9 racketar

Väskan har ergonomiska axelremmar som gör den lätt och ergonomisk att bära på ryggen. Den har även två handtag så att den kan bäras i handen. Den är tillverkad i ett slitstarkt material som säkerställer god och lång hållbarhet.


 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ongoal välkomnar alla nya kunder med 10% rabatt!
Ongoal välkomnar alla nya kunder med 10% rabatt!