Bästa Padelshorts & Kjolar för Damer [Lista & Tips]

Ditt padelrack är det absolut viktigaste redskapet för att spela padel. Men utöver detta finns det ett antal tillbehör som är mer eller mindre viktiga.

Givetvis är kläderna en viktig del av padelspel. Dels för din komfort, men även för ditt utseende och självförtroende.

På padelbanan använder damer antingen shorts eller kjol som val av byxa. Att ha ett par sköna byxor som andas, är bekväma, och dessutom snygga är ett måste för alla damer på padelbanan.

Letar du efter de bästa padelshortsen eller kjolarna för damer? Då har du kommit rätt! i Denna artikel tittar vi närmare på de bästa och mest populära padelshortsen och kjolarna för damer.

Bästa Padelshorts & Kjolar för Damer


RSL Dam Shorts

Detaljer

RSL Dam Shorts är ett par klassiska padelshorts för damer. De har en klassisk design och håller hög kvalitet. De två fickorna är lämpliga för att hålla padelbollar för att spara dig från att behöva jaga bollar under spel. De är tillverkade i 100% polyester. Helt enkelt ett par klassiska, enkla, men högkvalitativa shorts.


Nike Court Dri-FIT Skirt Svart

Detaljer

Nike Court Dri-Fit skirt är en snygg padelskjol från Nike som är en av de mest populära nederdelarna bland damer för padel. Den är riktigt snygg, bekväm, har god passform och håller dessutom hög kvalitet.

Padelkjolen är designad för att sitta tajt om kroppen utan att strama åt. Detta tack vare dess mjuka och elastiska utformning. Vid midkan finns även resår för en perfekt passform. Kjolen är designad med undershorts så att du kan känna dig trygg med att röra dig runt på planen.

Denna padelkjol är tillverkad i 88% polyester, 12% elastan och använder Nikes Dri-Fit teknologi vilket gör att den andas.


Nike Court Dri-FIT Skirt Vit

Detaljer

Detta är den vita versionen av padelkjolen ovan, men med tanke på dess enorma popularitet förtjänar även denna en plats på denna lista. Den är vit och en riktigt snygg och sportig design.

Skön passform, resår i midjan, innershorts, och Dri-Fit teknologi gör detta till ett utmärkt val om du letar efter en padelkjol.


Head Club Shorts Dam Vit

Detaljer

Head club shorts är ett par klassiska och sportiga padelshorts för kvinnor. För dig som inte vill ha shorts och vill ha något sportigt, luftigt, och bekvämt är detta ett utmärkt val.


Nike Court Victory Kjol Vit

Detaljer

Nike Court Victory är en riktigt snygg och funktionell padelkjol för damer. Snygga detaljer och volanger gör detta till ett mer fashionabelt och feminint alternativ för de som vill sticka ut på banan.

Designen är otroligt feminin och är mer av ett modeplagg än ett sportplagg – även om den erbjuder all den funktionalitet som du söker i en sportkjol.

Denna kjol är tillverkad med Nike Dri-FIT teknik vilket säkerställer en bekväm och lätt passform samt säkerställer att huden håller sig torr – även under hård press. Genom att materialet är töjbart och passformen utmärkt får du god rörlighet. Kjolen kommer givetvis med innershorts så att du kan röra dig fritt utan att oroa dig.


Nike Court Dry Skirt Blå

Detaljer

Nike Court Dry Skirt är en padelkjol för kvinnor som både söker ett bekvämt och snyggt nederplagg. De är designade med innershorts som säkerställer en bekväm komfort och täckning under spel. Detta kompletteras dessutom av ett töjbart material som ger god rörlighet när du rör dig på banan. Som många av Nikes andra sportkläder använder den Dry-Fit tekniken som säkerställer att huden hålls torr.

Kjolen är tillverkad i 80% bomull och 20% polyester och överlag håller kjolen riktigt god kvalitet.


Zerv Falcon Dam Kjol Marinblå

Detaljer

Zerv Falcon är en snygg och sportig padelkjol för kvinnor och håller hög komfort. Kjolen är tillverkad i ett bekvämt material bestående av 90% polyester och 10% elastan.

De är designade med innershorts för att ge bra passform och täckning under spel. Materialet

Till alla padelspelare som söker mer rörlighet från sina kläder är ZERV det självklara valet. Elastiskt material kring midjan som gör att passformen blir perfekt.


Head Club Basic Skirt Blå

Detaljer

Head Club Basic Skirt kombinerar mode med sportig funktionalitet. Detta är en riktigt snygg kjol i en mörkblå färg som definitivt kommer att sticka ut på planen.

Kjolen är gjord i 92% polyester och 8% spandex, och det är speciellt det sistnämnda materialet som gör att kjolen får en bekväm stretch och passform. Den har en lätt vikt och luftig design samtidigt som dess innerbyxor ger god täckning under spel.


Nike Court Victory Flouncy Skirt Lila

Detaljer

Sist men inte minst har vi Nike Court Victory Flouncy som definitivt sticker ut från det vanliga. Denna padelkjol har en iögonfallande lila/lavenderfärg som definitivt kommer få dig att sticka ut på padelbanan.

Kjolen erbjuder en god passform och är tillverkad i mjuka, elastiska och luftiga material som säkerställer god komfort under hela din match. Denna kjol har dessutom innershorts vilket även är praktiskt för att använda för att förvara padelbollar.

Nikes signatur Dri-Fit teknik används för att hålla dig torr även under situationer med hög press. Dess resårmidja ger en bekväm och god passform för de flesta.


Som du ser finns det en mängd olika padelshorts och padelkjolar för damer att välja mellan. Även om detta är ett relativt enkelt plagg att välja finns det ett antal saker som kan vara bra att ha i åtanke när du ska göra ditt val.

Det du vill ha i en padelbyxa eller padelkjol är givetvis följande:

  • Skön passform som sitter bekvämt under hela matchen
  • Luftig
  • Snygg design
  • Möjlighet att förvara padelbollar (inte nödvändigt men väldigt praktiskt)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ongoal välkomnar alla nya kunder med 10% rabatt!
Ongoal välkomnar alla nya kunder med 10% rabatt!