Bästa Adidas Padelracket – 10 Bäst I Test [Lista & Tips]

Adidas är ett av de ledande märkena för sporttillbehör i världen behöver ingen vidare introduktion. Adidas är ett enormt populärt varumärke som fokuserar på sporttillbehör och kläder, och gör tillbehör för en mängd olika sporter. Allt eftersom padel har ökat i popularitet har Adidas även börjat tillverka tillbehör och racket för padel.

Som ett resultat av Adidas kunnande inom tillverkning av sporttillbehör och välkända varumärka har Adidas positionerat sig som ett av de ledande globala märkena inom sporten.

Adidas padelrack är kända för banbrytande innovation, hög kvalitetsstandard, attraktiv design och fokus på detaljerna, vilket bidrar till högpresterande padelutrustning. Idag erbjuder Adidas ett brett utbud av racketar konstruerade med den senaste tekniken och de mest spektakulära designerna. Utan tvekan är det ett märke utformat för de spelare som söker högsta kvalitet för sina rack. Innan du köper hem ditt favoritracket rekommenderar vi att du alltid letar efter rabatt på padelracket. Oftast finns det rabattkuponger att använda som kan spara dig pengar.

Bästa Adidas Padelrack

Nedan går vi igenom de bästa och mest populära Adidas padelracket.


Adidas Training CTRL

Detaljer

Adidas Training CTRL är ett padelracket som passar nybörjare och spelare som inte är så erfarna spelare. Med det sagt är det också ett racket för nybörjare som hjälper dig att utvecklas och förbättra ditt spel.

Racket är tillverkad i 100% glasfiber med en kärna i Eva Ultra Soft gummi som ökar komforten och absorberar vibrationer från hårda bollar. Som ett nybörjarracket bör har det en rund form med ett stort sweet spot som gör racket mer förlåtande och hjälper dig få till bättre träffar. Den har även en låg balans som bidrar till ökad kontroll i dina slag.


Adidas RX 20 Light

Detaljer

Adidas RX 20 Light är ett allround racket som passar de flesta nivåer, såväl nybörjare som motionärer, eller erfarna spelare.

Racket är tillverkat med ett förstorat sweetspot (sweet spot center teknik som gör att det ligger centrerat och blir förstorat) för att göra det mer förlåtande och har en rund form som snuddar vid droppformat. Det uppskattas speciellt tack vare dess jämna balans och kombination av utmärkt otrolig kontroll och kraft. Ramen är tillverkad med Structural Power tekniken som är en specialdesignad bro som ger racket en bättre struktur och hållbarhet. Dessutom är denna bro stötabsorberande vilket gör racket mer skonsamt.

När det kommer till kärnan har den Smart Holes Lineal som bidrar till enklare manövrering. Kärnan är tillverkad i EVA Density Soft Performance skum vilket innebär att kärnan är mjuk och därför har god komfort. Denna mjuka kärna ger också mer kontroll.


Adidas RX 30 3.0

Detaljer

Adidas RX 30 3.0 är ett allround padelracket som passar både nybörjare och motionärer. Den är designad med en rund form, har en jämn balans, och ett förstorat sweet spot.

Både ramen och bladet har glasfiber, och dessutom har ramen Structural Power tekniken som diskuterades tidigare vilket är en bro som bidrar till bättre struktur och hållbarhet, och dessutom stötabsorbering. Kärnan är tillverkad i EVA Soft Performance skum som har bra stötabsorberande egenskaper och är mjukt och skönt att spela med. Precis som det tidigare Adidas padelracket har den ett hålmönstret som designat efter Smart Holes Lineal tekniken vilket ger ökad manövrerbarhet.


Adidas RX 10

Detaljer

Adidas RX 10 är ett lätthanterat padelracket med låg vikt och ett förstorat sweet spot som är lätt att använda och därför är perfekt för motionärer och nybörjare. Detta racket erbjuder fantastisk kontroll i första hand men även hög komfort.

Racket är konstruerat med Adidas välkända Sweet Spot Center tekniken samt Smart Holes Lineal tekniken som ger bättre manövrerbarhet. Kärnan är tillverkad i EVA Density Soft Performance skum, vilket ger en mjukare kärna och bättre komfort. Den mjukare kärnan gör det också lättare att ta emot kraftfulla slag och uppnå bättre kontroll.

En annan viktig teknik är dess Structural reinforcement som är en förstärkningskonstruktion som går igenom mitten av rackets kärna. Syftet med denna teknik är att optimera kraften i dina slag och ge en bättre hållbarhet.


Adidas Essnova Carbon 3.0

Detaljer

Adidas Essnova Carbon 3.0 är ett padelracket som passar motionärer och erfarna padelspelare, och inte så mycket nybörjare.  Detta racket är känd för sin otroliga kraft och fart.

Först och främst har racket en diamantform vilket innebär ett större fokus på kraft och att den inte lämpar sig för nybörjare. Vidare har racket eXoskeleton teknik som bidrar till ökad kraft med dess styvhet. Samtidigt är racket även designad med stabilitet vilket är bra då du inte har ett racket som enbart fokuserar på kraft och inte går att manövrera.

Sweet spot finns i toppen av racket, vilket är att förvänta från ett diamantformat racket. Fördelen med detta är äkad kraft i dina slag. För att ge möjlighet till bättre skruv är ytan belagd med ett grovt material, kallat Spin Blade teknik. Kärnan är gjord i EVA Density Soft Performance skum vilken ger en bra stötabsorbering. Hålmönstret är utformat med Smart Holes Lineal tekniken som är till för att ge racket en bra rörlighet.


Adidas Essnova Carbon CTRL 3.0

Detaljer

Adidas Essnova Carbon CTRL 3.0 är ett racket som är känd för som goda balans och bra skruvförmåga. Racket är designat för att ge god komfort och kontroll, men samtidigt utan att kompromissa med kraft.

Racket har en så kallad Sweet Spot Center vilket innebär att sweetspottet finns i mitten av racket. Detta gör även sweet spot större, och därmed racket mer förlåtande. Den har en rund form med en balans i mitten av racket. Ramen är konstruerad i Carbon 6K fiber och inkluderar samtidigt eXoskeleton tekniken som ökar dess vibrationsdämpande förmåga och ger bättre stabilitet.

Kärnan är tillverkad i Adidas Soft Performance EVA skum som har en god stötabsorberingsförmåga. Den är perforerad med Smart Holes Lineal tekniken för att ge förbättrad rörlighet. För att ge bättre skruv i dina slag har den även en grov slagyta känt som Spin Blade.


Adidas AdiPower CTRL Lite 3.0

Detaljer

Adidas AdiPower CTRL Lite 3.0 är ett snyggt padelracket med en medelbalans och rund form. Tack vare dess balans och form blir detta racket lättare att hantera då sweet spot finns i mitten av racket. Detta gör den lämplig för motionärer och speciellt mindre erfarna spelare.

Ytan på racket har en spin blad som bidrar till bättre skruv samt Smart holes curve som är en teknik som innebär en annorlunda fördelad perforering som bidrar till ökad manövrerbarhet och mer effekt i dina slag. Kärnan har en mjukare kärna tack vare EVA density soft performance som gör racket mer skonsamt. Den använder sig även av Adidas välkända Dual eXoskeleton brosystem för ökad styvhet i racket.


Adidas AdiPower Light 3.0

Detaljer

Adidas AdiPower Light 3.0 är ett padelracket som har utvecklats i samarbete med den kvinnliga stjärnspelaren Martita Ortega. Det är otroligt lätt, därav namnet, och är ett racket för spelare som uppskattar ett lättmanövrerat racket som har god kontroll. Den är speciellt lämpad för mer erfarna spelare som gillar kontroll i sitt spel.

Racket har en rund form och en medelbalans med en vikt på bara 345-360 gram. Rackets kärna använder EVA Soft Energy vilket är ett mjukt material som ger en skonsam och skön bollkänsla med bra energiöverföring. Ytan är tillverkad med Carbon Aluminized Fibers vilket innebär att den är uppbyggd av aluminiumbelagd kulfiber som ökar hållbarheten. Dessutom har den Adidas Spin blade teknik med en grov yta för ökad skruv i slagen. Bladet är perforerat med Small Holes Curve tekniken som är ämnat att förbättra racketens manövrerbarhet och ge mer effekt i dina slag.

Även detta racket använder Dual Exoskelton för bättre styvhet samt Structural Reinforcement tekniken som ökar kraften och hållbarheten.


Adidas Elevation Tour

Detaljer

Adidas Elevation Tour är ett padelracket som primärt lämpar sig för spelare som vill utveckla sitt spel. Det passar nybörjare och även motionärer. Det är ett lättspelat allroundracket som har kolfiberförstärkning i kärnan som bidrar till stabilitet och styrka. Dessutom är slagytan är konstruerat med ett räfflat mönster för att göra det enklare att få spin i slagen.

Smart Holes-teknik återfinns även i detta racket för bättre bollkänsla, bättre kontroll och mer precision.


Adidas #GreenPadel

Detaljer

Sist men inte minst har vi Adidas #GreenPadel som är ett högkvalitativt padelracket för den miljömedvetna. Detta racket är nämligen tillverkad med en ram i Flax Fiber som är ett naturligt linnematerial samt Braided Carbon. Samtidigt som detta material är miljövänligt erbjuder det både god hållbarhet och slitstyrka.

Kärnan består av EVA Density Soft Performance som är ett mjukt skum med snabb återhämtning som ger god komfort. Vidare har racket Sweet Spot Center där sweetspottet finns i mitten av racketens blad som gör det mer förlåtande och ger ett större sweetspot. Dess Smart Holes Ruler förbättrar padelracketens manövrerbarhet.

Sist men inte minst erbjuder racket den så kallade Power Groove tekniken som genererar bra kraft och kraftöverföring.


 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ongoal välkomnar alla nya kunder med 10% rabatt!
Ongoal välkomnar alla nya kunder med 10% rabatt!