Babolat Veron Technical 2021 Recension – Bästa Padelracket?

Babolat Veron Technical är 2021 års upplaga från Babolat. Detta racket är utvecklat för att passa erfarna tekniska spelare som söker ett racket med kraft till ett prisvärt pris.

Detta racket spelas med en skön känsla tack vare dess mjukare spelbarhet. Detta är helt enkelt en mjukare verson av Babolats modell Viper Technical.

Racket är designat med en diamantform vilket passar mer avancerade spelare. Den har en sweetspot som är placerad ovanför mitten för en träffpunkt med lite bättre kraft. Balansen är dessutom hög.

Kärnan i detta racket består av svart EVA och dess yta av det innovativa Carbon Flex materialet. Detta är ett material som har en kombination av kolfiber och glasfiber. Resultatet av detta är explosivitet tillsammans med bättre möjlighet att generera hastighet i bollen. Vidare har racket en så-kallad 3D-Spin på ytan vilket bidrar till bättre spin på bollen.

Ramen är tillverkad i kolfiber. Rackets Vibrasorb-systemet minskar vibrationer och risk för skador. Racker använder Veron Technical HPS-teknik vilket handlar om placeringen av perforeringarna på racket. Dessa är placerade för att ge maximalt med grepp på bollen.

Dess grepp är en viktig och uppskattad aspekt då greppet är längre än normalt vilket gör det lättare att spela tvåhänt, till exempel när du spelar backhand. Racket har en vikt på 355-375 gram.

Racket, som dess namn antyder är tekniskt, och kanske inte helt lämpat för nybörjare. Det kräver bra teknik, men är samtidigt oerhört belönande. Tack vare dess större sweet spot erbjuder den ett bra defensivt spel. Racket utmärker sig dock i det anfallande spelet då det ger bra kraft, backat med god balans. Den hjälper dig även uppnå större kraft. För att få ut maximalt av denna kraft krävs dock teknisk precision.

Specifikationer

  • År: 2021
  • Vikt: 355-375 gram
  • Kärna: svart EVA gummi
  • Form: diamantformad
  • Hårdhet: medium
  • Balans: hög

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ongoal välkomnar alla nya kunder med 10% rabatt!
Ongoal välkomnar alla nya kunder med 10% rabatt!