Babolat Veron Counter 2021 Recension – Bästa Padelracket?

Babolat Veron Counter är 2021 åts upplaga av denna modell. Detta är ett racket som är uvecklat för att vara mer spelbar och mjukare än Babolats Viper Counter. den är specifikt utvecklat för spelare som vill ha en bra kombination av offensivt och defensivt spel.

Racket har en rund form och hög balans för bra tryck i skotten i det offensiva, men samtidigt god balans i det defensiva. Den har en sweet spot i mitten och en kärna av svart EVA gumm. Rackets yta består av Carbon Flex vilket är en kombination av kolfiber och glasfiber vilket ger en bra balans mellan explositet och möjlighet att generera hastighet.

Dess racketyta har den så-kallade 3D-Spin tekniken vilket hjälper till att skapa spin. Ytan är matt. Racket är även utrustat med Vibrasorb-systemet vilket minskar vibrationer och risk för skador.

Hålen på racket är placerade för att ge ett bättre grepp på bollen.

Babolat Veron Counter 2021 hat ett klägre grepp vilket ger bättre möjligheter för spel med två händer på greppet. Den har en skön spelbarhet och komfort. Den passar inte bara experter då den inte är lika teknisk som andra Babolat racket, och också är mer förlåtande.

Dess större sweetspot gör den mer förlåtande vilket är bra under spel när det är högt tempo och det kan vara svårt att få till en perfekt träff varje gång.

Dock ger racket bra tryck i skott och smash och de mer aggressiva slagen. Dock, om du söker för maximal kraft finns det andra racket som är bättre alternativ. Kom dock ihåg att detta racket inte är utvecklat med fokus på aggressivt spel.

Specifikationer

  • År: 2021
  • Vikt: 355-375 gram
  • Kärna: Svart EVA gummi
  • Form: Rund
  • Balans: hög
  • Hårdhet: medium

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ongoal välkomnar alla nya kunder med 10% rabatt!
Ongoal välkomnar alla nya kunder med 10% rabatt!