Babolat Veron Air 2021 Recension – Bästa Padelracket?

Babolat Veron Air 2021 är, som namnet antyder 2021s upplaga av Veron Air modellen. Detta racket är utformat för spelare som vill ha hastighet. Detta racket har bra defensiva egenskaper men erbjuder inte maximal kraft. Detta beror på att Babolat ville göra det lite mer manövrerbart, och med detta sagt var man tvungen att offra lite kraft.

Denna modell är en mjukare och mer spelbar version av Viper Air.

Det är det perfekta racket för spelare som vill ha ett racket som letar efter snabbhet och manövrerbarhet.

Det har en  droppform med en sweet spot som finns ovanför centrum. Den erbjuder en medelbalans. Kärnan består av svart EVA gummi och dess yta är tillverkat i Carbon Flex. Detta material är en kombination av kolfiber och glasfiber vilket bidrar till ökad explosivitet samtidigt som det bidrar till att göra det lättare att skapa hastighet i bollen. Ytan har 3D-Spin för att göra det lättare att skapa skruv på bollen.

Ramen är tillverkat i kolfiber och det nya Vibrasorb-systemet minskar vibrationer och risk för skador. Detta racket har även  Viper Air HPS-teknik, och de borrade hålen har justerats och optimerats efter racketformen för att ge ett bättre grepp.

Vidare har även detta racket ett längre grepp vilket ger mer utrymme och gör det lämpligt om du slår med tvåhandat grepp, vanligast backhand. Racket har en vikt mellan 346-365 gram.

Tack vare dess glasfiberkomponenter har en en mjukare träff och är bekvämare i spel. Även om dess fokus ligger i att vara attackorienterat fungerar den även väl i försvarsspel, och det är lätt att snabbt flytta sig till rätt positioner. Racket gör det lättare att generera hastighet från baksidan av banan tack vare dess mjukhet. Och tack vare att dess sweetspot är relativt stort är det också något förlåtande. Dock är det fortfarande ett racket som kanske inte är idealt för nybörjare eftersom att det kräver bra teknik och erfarenhet.

Racket har en matt yta och en snygg färkombination vilken ser bra ut på plan.

Specifikationer

  • År: 2021
  • Vikt: 345-365 gram
  • Kärna: Svart EVA gummi
  • Form: droppformad
  • Balans: medium
  • Hårdhet: medium

Babolat Veron Air 2021 padelracket

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ongoal välkomnar alla nya kunder med 10% rabatt!
Ongoal välkomnar alla nya kunder med 10% rabatt!