Asics Gel Lima Padel 2 Recension – Bästa Padelskorna?

Asics Gel Lima Padel 2 är en populär, högkvalitativ, och högpresterande padelsko som förbättrar ditt spel på banan. Ett par bra padelskor är väldigt viktigt för god stabilitet, komfort, och grepp när man spelar padel, och dessa skor gör jobber perfekt.

Med detta sagt kommer dessa skor att förbättra ditt spel på banan. Till att börja med att skorna ett dämpningsystem på hälen och baksidan av foten för att skapa mjukare kliv som förbättrar landningsprocessen. GEL ™ -tekniken i framfoten är en speciell typ av silikon utformad för optiomalstötdämpning.

Sulan har Solyte-material och anpassad passform så att du känner dig säker och maximal stabilitet. Skoarna har ett 10mm hälfall som ger mjuk öandning på alla ytor. Den har en Solyte mellansula och en personlig hälpassning (P.H.F) för att ge dig maximal stabilitet och den mest bekväma passformen.

Vidare använder sig skorna av en Comfort Dry ORTHOLITE ™ innersula som upprätthåller ventilation i området och håller dina fötter torra. Denna är även avtagbar. Användandet av AHAR + -teknik bidrar också till förbättrat grepp på banans yta. Dessutom har den ett PGuard tåskydd ger hållbarhet från tådrag.

Dess TRUSSTIC SYSTEM ™ -teknik erbjuder en gjuten komponent under mittfoten för att hjälpa dig att behålla greppet på banan. Sist men inte minst har skorna en AHAR ™ yttersula. Detta är en tuff gummiblandning som används vid ytan på tunga kontaktytor, med andra ord är den byggd för att hålla.

Slutsatsen är att Asics Gel Lima Padel 2 är en välbyggd och högkvalitativ sko som förbättrar din prestation på banan. Den innehåller en mängd olika innovativa tekniska konstruktionsmetoder och material som förbättrar skornas tekniska prestation och hållbarhet.

Specifikationer

  • Tillgänglig i flera färger
  • SOLYTE ™ mellansula
  • Avtagbar ORTHOLITE ™ innersula
  • Comfordry innersula
  • GEL-dämpningssystem för bak- och framfoten
  • AHAR ™ yttersula förbättrar hållbarheten
  • E.V.A innersula
  • 10 mm hälfall
  • PGuard tåskydd ger hållbarhet från tådrag

Asics Gel Lima Padel 2 padelskor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ongoal välkomnar alla nya kunder med 10% rabatt!
Ongoal välkomnar alla nya kunder med 10% rabatt!