Asics Gel Lima FF Padel, så är Pablo Limas Padel Skor

Idag tittar vi på Asics Gel Lima FF Padel, skorna som använder och som bär namnet på den brasilianska Pablo Lima. Både en modell och en annan tillhör det högsta utbudet av padeltennisskor och det riktar sig därför till de avancerade spelarna.

Asics Gel Lima FF Padel, så är Pablo Limas Padel Skor

Kännetecken för Asics Gel Lima FF Padel skor

Gel Lima FF Padel återvänder i sin version av 2021 med nyheter om deras tidigare version. En av de största skillnaderna är att de presenterar en ny konstruktion med tekniskt tyg, vilket resulterar i lättare, mer flexibla och andningsbara skor. Faktum är att flexibiliteten och lättheten i den här modellen är så att de kan likna de löpande modellerna som det japanska varumärket har.

Vi börjar med att prata om sulan, i form av en sillben (eller även kallad lera) i två stycken för att få ett optimalt grepp på syntetiskt gräs. Den innehåller TWISTRUSS-teknik under den, vilket hjälper till att förbättra din stabilitet.

Lite högre upp, i mellansulan, har den 2 tekniker (FLYTEFOAM och GEL) som dämpar stötar och hjälper spelaren att få utmärkt absorption.

I det främre området applicerar det sitt tålock (PGUARD) som ger extra skydd tack vare en förstärkning i tåområdet såväl som i fotens sidodelar.

Inuti innehåller Gel Lima FF Padel skor ORTHOLITE innersula, inläggssulor designade med minneskum så att dina fötter får omedelbar komfort och bekvämlighet.

När det gäller vristen, är den i mesh och har sömlösa paneler. Den innehåller DYNAWRAP-teknik, ett system med små elastiska remmar som hjälper till att bättre stödja den övre delen av foten.

På utsidan är det också värt att lyfta fram införlivandet av nätväv i flera områden för att ge optimal andningsförmåga. På detta sätt kan svett som genereras inuti lättare försvinna.

Kort sagt, den här modellen, tack vare de egenskaper som vi har presenterat, gynnar stabilitet och bra grepp hela tiden, gör svängar eller mycket snabba rörelser på banan.

Asics Gel Lima FF Padel, så är Pablo Limas Padel Skor

Vilken typ av spelare är dessa skor designade för?

Gel Lima FF Padel-skorna är designade för den avancerade eller expertnivåspelaren som spelar flera gånger i veckan. Dessa typer av idrottare behöver bekväma skor med vilka de kan greppa banan väl och kunna röra sig explosivt runt banan.

Sammanfattning av tekniker för denna modell

Vi samlar nedan de tekniker som används i den här modellen och vad de bidrar till att göra dessa skor till en av de bästa på marknaden:

  • DYNAWRAP: System som ger större stöd i den övre delen av foten tack vare de små elastiska remmarna.
  • FLYTEFOAM: Nytt material som utvecklats för att förbättra mellansulans dämpning tack vare tillsatsen av organiska fibrer och därmed erbjuder större ljushet.
  • P-GUARD: förstärkt motstånd runt tårna och vid slitage.
  • TWISTRUSS: Del som är under sulan och som förbättrar stabilitet och vidhäftning, så att du kan känna dig fri i var och en av dina rörelser.
  • GEL®: GEL-enheter har placerats strategiskt i mellansulan för att absorbera och mildra stötar. Olika komponenter har använts för GEL ASICS dämpningssystem. Beroende på dess placering är silikon-GEL-enheten inkapslad i polyuretan. Enheternas form är också strategiskt kopplad till deras position och handling.
  • Ortholite (TM): innersula designad med minneskum för omedelbar komfort.

Tekniskt ark för Asics Gel Lima FF Padel

Modell
ASICS Gel Lima FF Padel
År2021
spelnivåAvancerad
KönUnisex
Sula
Fiskebens yttersula med stödjande svängar
VristMesh övre
Teknik
DYNAWRAP, FLYTEFOAM, P-GUARD, TWISTRUSS, GEL®, Ortholite
Pris1 295 kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *