Asics Gel Bela 7 Padelskor Recension

Alla padelspelare behöver ett par högkvalitativa och väldesignade padelskor för att uppnå maximal prestation på planen. Och för att få just detta bör du välja ett par skor som är speciellt utformade för padel.

Ett av de mest populära paren skor är Asics Gel Bela 7.  Dessa skor är lämpliga för padelspelare som söker en sko som ger stöd och flexibilitet med teknologier som förbättrar komfort och prestation. Dess utformning inkluderar en lätt och elastisk gummiblandning i yttersulan med ett padelspecifikt fiskbensmönster och svängpunkter som hjälper dig att sätta fart när det behövs samt uppnå maximalt grepp.

Denna padelsko är bygd med stabilitet i åtanke och har uppdaterats med en sidopanelstruktur som fungerar tillsammans med TRUSSTIC ™ SYSTEM-tekniken för att hålla dina fötter centrerade på skons plattform under sidorörelser.

FLYTEFOAM ™ -tekniken i mellansulan skapar mer lyhörda steg medan GEL ™ -teknologin i hälen och framfoten hjälper till att dämpa stötar från hårda stötar. Det sömfria nätet på överdelen fungerar tillsammans för att minska irritation i mitten av foten och förbättra luftflödet genom hela interiören.

Dessutom ökar PGUARD ™ tåskyddet lättare övergångar och minskar den totala förslitningsnivån runt tån.

 

Denna padelsko är även lämplig för lerplaner, och det nya PIVOT POINTS-sulmönstret ger perfekt grepp även vid riktningsförändringar, medan sidoförstärkningspanelerna stabiliserar foten för maximal kontroll i rörelser. Sulan har två lager minneskum för en personlig passform. Plastbryggan under bågen somger skon styrka och stabilitet utan förlust av flexibilitet.

Asics Gel är ett stötdämpningssystem som använder silikon för att tillgodose behoven hos professionella idrottare och amatörer. Forefoot Gel minskar belastningen under tryck, ökar prestanda och minskar risken för skador drastiskt.

Skon är en lätt och tunn version men är samtidigt mycket motståndskraftig, med AHAR-gummi placerat i områden med mest enda slag för att minska överflödigt slitage.

Solyte är ett dämpande material exklusivt för Asics som erbjuder en lättare vikt på mellansulan och en utmärkt “returkomprimering” -egenskap i kombination med extraordinär hållbarhet.

Slutsatsen är att Gel Bela ™ 7 padelskon är utformad för att öka stödet och flexibiliteten, samtidigt som det ger jämnare övergångar mellan steg på banan.

Funktioner:

  • Aharplus ™ yttersula förbättrar hållbarheten
  • Trusstic ™ systemteknik förbättrar stabiliteten
  • Yttersula med fisbensmönster med svängpunkter
  • Överdel utan mesh
  • Gel ™ -dämpning
  • Flytefoam ™ -dämpning

Asics Gel Bela 7 Padelskor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *