Ale Galán lanserar ett nytt Adidas-Racket, Metalbone-modellen

Metalbone är den stora nyheten i adidas 2021-racketkollektionen. Ett nytt kraftvapen som har valts av Ale Galán, för de mest professionella. Denna nya padelracket kommer också med en manövreringsversion, adidas Metalbone CTRL padelracket och en version för unga spelare. Försvinn inte från skärmen innan du vet allt om det!

Allt om den nya adidas Metalbone-racket, den stora nyheten 2021

Ett helt nytt Racket

2021-katalogen för sportföretaget med de tre ränderna anländer med all utrustning för de mest krävande spelarna. Förutom racket presenteras en ny serie adidas padelkläder, skor och paleteros. Vi vet dock att det som intresserar dig mest är vapnet som du hoppar på banan med, Racket!

Nya adidas Metalbone är en aldrig tidigare skådad racket, en helt ny modell som går med i 2021-kollektionen. Om du är en offensiv spelare som letar efter en snabb och explosiv racket för att ständigt slå konkurrensen är det här för dig. Dessutom har den den mest avancerade tekniken, med system som adidas presenterade för första gången. Adidas Metalbone tillhör märkets tävlingsområde för avancerade och professionella spelare.

Nyheter inom teknik och innovation

Naturligtvis har många av de berömda teknikerna under adidas-säsongen 2020 inkluderats i denna modell. Som vissa säger, om något fungerar bra, bör det inte ändras. Detta racket har dock helt ny teknik, utvecklad av adidas-teamet.

Den första är Weight & Balance, förmodligen den viktigaste av allt. Det är ett system som låter dig ändra balans och vikt på racket. Detta görs genom skruvar med specifika vikter som kan fästas på strukturen. Med den kan vikten på racket ökas med upp till 12 gram.

Å andra sidan har Octagonal Structure-tekniken också presenterats. Det är en ny åttkantig design som först och främst förbättrar bladets styvhet. Dessutom ger den också en ökning av kraften, vilket gör den till en viktig teknik för offensiva racketar.

En högkvalitativ konstruktion

Det är dags att gå i detalj med de tekniska egenskaperna hos racketen, vilket gör den ännu mer otrolig. Den har en 100% kolkonstruktion, med en aluminiumfiber i kärnan, som är mer solid och motståndskraftig mot aggressivt spel. Metalbone har ett klassiskt överdimensionerat diamantformat och en hög balans för att dra nytta av huvudets höga vikt för att spela med mer kraft.

Kärnan i detta racket är vad som skiljer den från den berömda kraften Adipower. För detta racket har en Eva Soft Performance-kärna valts snarare än Eva High Memory. Det är ett mjukare och mer elastiskt gummi som adidas vanligtvis använder i sina kontroll-racket. Det är detta som gör att Metalbone DNA också har en väsentlig kontroll.

Racket har haft en känd teknik under säsongen 2020, som har framträtt i år igen på grund av hur framgångsrika de har varit. Strukturell förstärkning förstärker kolstrukturen för att göra den mer hållbar och kraftfull. På samma sätt ser vi igen Spin Blade-planen, en grov yta som förbättrar slag med effekt.

Med olika versioner av kontroll och för ungdomar

Förutom Ale Galán’s Power Metalbone innehåller denna serie två extra vapen för andra spelstilar. Den första är Metalbone CTRL, ett kontroll- och manövreringsvapen för dem som letar efter ett mer strategiskt spel.

Detta kontroll-racket har samma material och samma teknik som Ale Galán-racketen, skillnaden ligger i dess format och balans. Eftersom det är ett kontroll-racket har det ett stort rundformat för att ha en bredare sweet spot. Balansen är medium, lite närmare greppet så att racketen känns lite mer hanterbar.

Det tredje racket i denna serie är Metalbone Youth. Det är en exakt kopia av Ale Galáns spade, men för yngre spelare. Detta racket fokuserar också på kraft, med diamantformat och hög balans. Dessutom ingår tekniker från den vuxna versionen som Octagonal Structure, Structural Reinforcement och de grova Top Spin. Skillnaderna är mycket tydliga, istället för en kolstruktur har en 100% glasfiberkonstruktion valts, med en reducerad vikt för att vara mer hanterbar. Dessa egenskaper är perfekt anpassade till unga spelares fysiognomi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *