Adidas Multigame 2.0 Padelväska Recension

Adidas Multigame 2.0 är en av de mest populära padelväskorna på marknaden mend en stor kapacitet på hela 10 racketar samt andra tillbehör.

Med sin stora kapacitet har den allt du behöver för all din padelutrustning. Den har ett huvudfack längst upp, två sidfickor och ett centralt fack med ventilation för dina skor som motverkar dålig lukt och hjälper skorna att torka efter användning. Det stora mittenfacket har gott im utrymme för saker såsom kläder, handduk och bollrör.

Det passar helt enkelt alla dina behov. Denna padelväska är designad med högkvalitativa material för hög komfort och ett exklusivt utseende. Materialen är inte enbart till för utseende, utan den har vattentäta material i form av polyester, högkvalitativa, hållbara ytor som är till för att öka hållbarheten och göra väskan motståndskraftig för regelbunden användning. En viktigt aspekt i detta är dess förstärkta kanter.

Adidas Multigame 2.0 är dessutom designad för att kunna bäras som en ryggsäck för bekvämare transport till och från padelbana samt handtag ovanpå.

Adidas Multigame 2.0

Adidas Multigame 2.0 har ett huvudfack, , två sidofack, samt ett ventilerat fack för dina skor.

Specifikationer

    • 100% polyester
    • Vattenavvisande
    • Mått 57x28x36cm
    • Kapacitet: 10 racketar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ongoal välkomnar alla nya kunder med 10% rabatt!
Ongoal välkomnar alla nya kunder med 10% rabatt!